Cancan

Pepe și Yasmine pleacă în luna de miere înainte de nuntă! Detalii despre evnimentul anului

Publicat: 18 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pepe și Yasmine pleacă în luna de miere înainte de nuntă Detalii despre evnimentul anului
Pepe și Yasmine Ody vor face nunta chiar de ziua băiatului lor

Pepe și Yasmine au anunțat că pleacă în luna de miere înainte de nuntă, deoarece vor să fie relaxați la importantul eveniment. Cununia religioasă a celor doi va avea loc pe 7 iunie iar la petrecere ar urma să participe 300 de invitați. Cât despre cununia civilă a lui Pepe cu Yasmine Ody, aceasta a avut loc în urmă cu doi ani.

După ce s-au căsătorit civil în anul 2022, Pepe și aleasa lui, Yasmine Ody, cu origini arabe, fac anul acesta, pe 7 iunie, și cununia religioasă, urmată de o petrecere cu 300 de invitați. O petrecere care se anunță deja nunta anului. Una atipică, dar o „sinucidere” din punct de vedere financiar, după cum a declarat artistul aflat la a treia căsătorie, potrivit LPF.

Pepe și Yasmine pleacă în luna de miere înainte de nuntă

Dar înainte de nuntă, Pepe și mama băiețelului său vor merge în luna de miere, a declarat artistul la Antena Stars. Cei doi vor merge în Dubai cu două săptămâni înainte de nuntă, de unde speră să se întoarcă relaxați și odihniți, așa cum le stă bine unor miri.

Motivul alegerii unei luni de miere prenupțiale se datorează dorinței de a evita agitația și stresul din timpul pregătirilor pentru ceremonie. Pepe a explicat că speră să nu se confrunte cu inundații în Dubai, așa cum sunt în prezent.

„Luna de miere noi o facem înainte de nuntă. Noi plecăm cu două săptămâni înainte de nuntă în luna de miere, pentru că vrem să ne întoarcem relaxați. (…)

Sperăm să se ducă inundațiile din Dubai. O să mergem în Dubai, înainte de nuntă, că să fim siguri că e pe chill”, a mărturisit Pepe.

Cât despre alegerea zilei de 7 iunie pentru cununia religioasă și nuntă, artistul a explicat că aceasta are o semnificație aparte pentru ei, atunci venind pe lume băiețelul lor, Pepe jr. Așadar, în mai puțin de două luni, băiețelul artistului va împlini 2 ani.

Cum va fi nunta anului

Artistul a spus că petrecerea de nuntă va fi diferită de tot ce s-a văzut în România până acum și nu va fi cu meniuri stabilite. Totodată, el a recunoscut că petrecerea e una costisitoare.

„E concept diferit, nici nu mă mai ocup eu. Eu trebuie doar să mă însor. Până acum am știut tot ce mișcă, eu m-am ocupat de tot. Mă duc acolo zici că sunt invitat, am totul pus la punct. În primul rând, nu e cu stat la masă și cu meniuri. E cu muzică și petrecere nonstop, cu artiști. Nu sunt pauze de mese. E la un alt nivel, e total altceva!

Sunt curajos, ce-i drept. E sinucidere din punct de vedere financiar, pentru că e foarte scump ceea ce fac! Sunt vreo 300 de invitați. E cea mai importantă petrecere din viața mea!”, a mărturisit Pepe.

Ce artiști vor cânta la nuntă

Artistul a decis deja și cine sunt cântăreții care vor întreține atmosfera.

„E ziua băiatului meu și am ales să facem nunta chiar de ziua lui Pepe jr. (…) E pe marginea lacului. (…) Dacă zic programul artistic, e festival! Zic câțiva, nu pe toți: Mandinga, Theo Rose, Johny Romano, Clejanii, Silviu Andrei, Nea Marin cu dansuri”, a mai spus artistul.

Amintim că Pepe va face nuntă pentru a treia oară, el fiind căsătorit anterior care a mai fost căsătorit și cu Raluca Pastramă și Oana Zăvoranu.

Adauga un comentariu