Cultural

Ce etnie are Pepe? Nici soția lui nu este româncă

Publicat: 17 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce etnie are Pepe Nici soția lui nu este româncă
Pepe și-a recunoscut etnia roma și spune că acest lucru l-a ajutat în relația cu femeilor

Multe persoane au curiozitatea de a afla ce etnie are Pepe. Artistul este un tată fericit a trei copii, Maria (11 ani) și Rosa (9 ani) din căsătoria cu Raluca Pastramă și al lui Pepe Jr. (un an și 8 luni), din căsătoria cu Yasmine Ody.

De-a lungul timpului, artistul a fost în relații cu femei extrem de atrăgătoare, care se pare că l-au apreciat pentru modul său de a face dragoste.

Ce etnie are Pepe?

Artistul își dezvăluie etnia romă și crede că aceasta îi conferă un avantaj în relațiile cu femeile.

„Cei din etnia rromă fac dragoste cu mai multă pasiune. Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”, a declarat Pepe, la Antena Stars.

Ei bine, iată că nici soția sa nu are origini românești. Yasmine Ody este de origine arabă și a reușit să își construiască o carieră frumoasă aici în România. Este de profesie makeup artist și a lucrat cu multe vedete celebre, iar la un moment dat a intrat și în modelling. Printre celebrii creatori cu care a coloborat se numără și Cătălin Botezatu, iar în 2015, bruneta a prezentat o colecție de lenjerie de la Victoria’s Secret în cadrul unui show organizat la noi în țară.

Ce spune Pepe despre diferența de vârstă dintre el și Yasmin

Pepe și Yasmin, deși cu o diferență de vârstă de aproape 16 ani, demonstrează o dragoste puternică și o familie unită, dovedind că vârsta și originile nu reprezintă bariere în calea iubirii.

„Așa ne simțim, ca și cum ne știm demult. Oricum ne știm de foarte mulți ani. Dar noi suntem împreună de doi ani și jumătate, aproape trei. În luna mai împlinim trei ani de când suntem împreună. Adică, cumva le așază Dumnezeu. Poate, dacă am fi avut aceeași vârstă și ne întâlneam la 25 de ani, poate nu ne potriveam”, a spus artistul pentru viva.ro.

Ce preț are un machiaj realizat de Yasmine Ody, soția lui Pepe

Tarifele practicate de Yasmine Ody pentru serviciile sale de machiaj profesional nu sunt deloc mici. Din informațiile care circulă în lumea mondenă, un machiaj realizat de ea costă până la 100 de euro, adică aproximativ 500 de lei. De precizat că aceste tarife pot crește în funcție de popularitatea artistului, calitatea produselor utilizate și cursurile de specializare urmate.

Prezentarea făcută pe pagina oficială a Yasminei Ody menționează că aceasta oferă servicii profesionale de make-up la studio sau la domiciliul clientului.

Pepe și-a recunoscut etnia roma și spune că acest lucru l-a ajutat în relația cu femeilor.
Adauga un comentariu