Local

Percheziţii domiciliare în această dimineaţă la Iaşi. Sunt vizate infracţiuni economice – EXCLUSIV

Publicat: 12 nov. 2020
intervenție mascați
Percheziții în această dimineață la Iași, în zona Ciurea - Grajduri

În această dimineaţă, pe raza judeţului Iaşi se desfăşoară mai multe percheziţii domiciliare. Conform datelor exclusive deţinute de BZI.RO, se pare că sunt vizate infracțiuni economice.

Percheziţiile sunt un sprijin pentru Galaţi pentru că, conform aceloraşi surse, dosarul este instrumentat la Galaţi.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii
  • E plin in Iasi de infractiuni economice, insa autoritatile, politia, ANAF-ul, parchetul si tribunalul nu-si fac treaba! Toate aceste autoritati nu realizeaza cat de periculoase sunt aceste infractiuni de natura economica si ca lovesc foarte puternic in economia nationala! Cei care nu va faceti treaba, sunteti o rusine!!! Dati-va demisia!!!!! Mancati banii statului din taxe si impozite degeaba!

  • Poate intr o zi verificați și firma yntertrans , de asta au scos-o la vanzare ca sa scape de dat su subsemnatul ( Ca doamnă procuror Adina Bocai stie ea ce stie sotia la patron )

  • Tu cel care ai crăpat o bucată de pâine la costel dinte te intreb a fost bine ??? După ce te-a prins cu furatul ai inceput sa faci tu sesizari 😅😅😅

  • Urmeaza Mandachi Dumitru, deja are casa in vizor la autoritati. Dinte a scos-o la vinzare, stie el ceva…. si mai este un dosar in miscare: Dinte trimite sageti prin interpusi… Tiron Valerica si Petrica Velescu!!!

  • Costel aduti aminte ce miai spus in ziua cand teau cautat mascatii si tiau rascolit casa. Miai spus pe nume…..bine ar fi daca as ramine numa cu paguba asta de 60.000€ dar ma tem sa nu fie mai mult. O sa fie mai mult, stiu sigur asta, razboiul de acuma incepe din ce a zis omu!

  • Costelus tata, Dintisor…. prin aroganta si prostia ta nu ai facut altceva decat sa bagi in groapa si alte persoane din institutii publice care te-au ajutat sa fentezi statul: Rar, isctr, itp pacurari!!! Urmareste presa curand!!!

  • Doamna Mariana Dinte, pina una alta, un salariat pe nume Dan vi- a facut mutatie in Alexandru sa puteti da la scoala cei 2 plozi razgaiati…sau ca sa citez parintii de la Miron Costin: 2 pui de tigan. Asta sint copii dumneavoastra!!! Nu i mutati in Dacia, acolo unde aveti domiciliul si blocul construit ilegal???

  • Costel toata lume pe fata te compatimeste, pe la spate se bucura toti! Bine ti-a mai facut o angajatul sau fostul angajat de la fisc. Dar fi atent, inca n-_ai scapat! Meciul se joaca

Adauga un comentariu