Local

Percheziţii în această dimineaţă la Iaşi după bătaia încasată de afaceristul Ețcu. Mai multe persoane duse la audieri – EXCLUSIV, UPDATE, VIDEO, FOTO

Publicat: 12 apr. 2023
_____ Vizualizări 12 Comentarii
Percheziţii în această dimineaţă la Iaşi după bătaia încasată de afaceristul Ețcu. Mai multe persoane duse la audieri - EXCLUSIV UPDATE VIDEO FOTO
Noi descinderi la Iași

În această dimineaţă, 12 aprilie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție 3 Iași desfăşoară mai multe percheziţii, după ce fratele patronului de la Ral Construct a încasat o bătaie cruntă.

Mai multe persoane sunt duse la audieri.

UPDATE: Cinci persoane au fost conduse la audieri.

„În dimineața zilei de 12 aprilie a.c., polițiștii Secției nr. 3 Poliție Iași au efectuat trei percheziții domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetări a rezultat faptul că infracțiunile ar fi fost comise la data de 09 aprilie a.c., în jurul orei 04.00, la ieșirea dintr-un club din mun. Iași, în urma unui conflict spontan.

Cinci persoane, dintre care trei bărbați și două femei au fost conduse la sediul Secției de Poliție pentru cercetări”, a transmis IPJ Iași.

Știre inițială

Vă aducem aminte că în noaptea din 8/9 aprilie 2023, în fața unui club din centrul orașului a fost un scandal monstru, provocat de Cornel Ețcu, fratele dezvoltatorului imobiliar și patronului Ral Construct, Silviu Ștefan Ețcu. Bărbatul a fost pus la punct de către Claudiu Petrovici, Alin Petrișor și Mihai Apostol. Ba mai mult, printre persoanele vătămate se numără și fiica afaceristului, Florentina Ețcu. Aceasta neagă acuzațiile și susține că au fost doar victimele unui conflict căruia nu i-ar fi dat curs.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au efectuat verificări și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 09 aprilie a.c., în jurul orei 04:00, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Iași au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 47 de ani și o tânără de 23 de ani au fost agresați fizic de persoane necunoscute, pe raza mun. Iași. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Totodată, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Comentarii
  • Asta care bate asa in usa si e protejat de haina statului sa suga poola. Parte in parte, acesti cagulati sunt la furat. Sa va dau la moomu

  • Mircea Silvestre vinde cocaina la 400 lei gramul si iarba la 50 de lei pe george cosbuc nr 70 la vila sunați cu încredere +40 749 322 076

  • Ăla nu și a luat-o in bot degeaba ….asuma-ți baa că ai făcut pe șmecheru și ți ai luat-o de la alții mai șmecheri ca tine …tu provoci lumea apoi rupi ușa la miliție

  • rusine Palas si Skin pentru lipsa de reactie. platesti 50 de lei pe o bere la 033 si te omoara gunoaiele societatii la intrarea in club

  • Acesti cocalari si tigani imputiti nu sunt smardoi ,pana si smardoii au un cod de etica ,,,,,,,PARTE IN PARTE PANA CE UNUL ZICE STOP SI REGULA DE BAZA NU DAI IN CEL CAZUT JOS ,,,,,,daca incalci astea esti boschetar sau labar. Despre implicarea femeilor in bataia alea sunt prezervative folosite cu trei gauri.

  • Banii vorbesc !, Tribunalul este a banilor !, urmează mutarea lui Ețcu , au greșit grav amîndouă părțile , Ețcu că sa purtat ca un mîrlete cu figuri de gibon iar celialți pentru 10 minute de bombardieri posibil muuulte sute zile de pușcărie nasoală ! , sa meritat ?

  • Sa vedem daca si cat raman inchisi! Cel mult 30 de zile, daca le da! Ca, de regula, se gaseste un judecator care sa-i lase in libertate sau pe arest la domiciliu, deoarece nu prezinta un pericol!

Adauga un comentariu