Actualitate

Percheziții la casa și biroul doctorului Mircea Beuran. Ce au ridicat procurorii

Publicat: 13 feb. 2020

Procurorii au ridicat în această dimineața documente de la casa și biroul medicului Mircea Beuran. Dosarul în care e vizat cunoscutul chirurg ar avea la bază o plângere pentru luare de mită.

Pe surse, un mascat ar fi încă de dimineață în biroului medicului Mircea Beuran, iar alți mascați ar fi trecut pe la el pe acasă. Ar fi vorba de presupuse infracțiuni de luare de mită și că această speță nu ar avea legătură cu femeia arsă pe masa de operație de la Spitalul Floreasca.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cel care instrumentează dosarul femeii arse pe masa de operație, nu confirmă aceste percheziții, ceea ce poate însemna că nu are legătură cu acel dosar.

E foarte posibil ca perchezițiile din această dimineață să fie făcute de procurorii de la DNA, care nu confirmă și nici nu infirmă această informație.

Ar fi vorba de o plângere făcută pe numele profesorului pentru presupuse fapte de luare de mită. Se pare că s-ar fi discutat și cu secretara lui Beuran, care ar fi fost mutată din biroul ei pentru ca procurorii să se uite prin acte.loading...

Adauga un comentariu