Remedii naturiste

Excremente de pasari pe mașina ta? Elimina-le cu acest truc!

Publicat: 16 dec. 2019

Pete pe tapițeria mașinii? Datorită acestui sfat, această pată oribilă de pe tapițeria mașinii dvs. va fi eliminată în cel mai scurt timp!

Accidente se pot întâmpla oricând, chiar și în mașina ta. Poate că ai lăsat ceva pe tapițeria mașinii sau copiii tăi au lăsat pete pe scaunele din spate. Indiferent ce a produs această pată, vrem să scăpăm de ea cât mai curând. Iată cum!

Excremente de pasari

Înainte de a ajunge la subiectul tapițeriei auto, hai să vorbim rapid despre excremente de păsări pe acoperișul mașinii tale. Știați că picăturile acestea vă pot deteriora vopseaua auto? Așadar, dacă ați văzut excremente ale păsărilorpe mașina dvs., încercați acest sfat de a le elimina fără a lăsa zgârieturi. Umectați picăturile uscate cu puțină apă și pliați câteva pagini de ziar peste ele. Se lasă să acționeze și se înmoaie timp de 20 de minute și se îndepărtează hârtia. Scaunul de pasăre a fost absorbit și îl puteți curăța cu o cârpă curată.

Pete pe tapițeria mașinii? Tapiteria auto

Aveți nevoie doar de trei lucruri pentru acest sfat practic: puțină sodă de copt, oțet alb și o periuță de dinți veche. Se amestecă trei lingurițe de sodă de copt cu o doză de oțet, într-un bol. Folosiți o linguriță pentru a amesteca cele două ingrediente până obțineți o pastă groasă și netedă. Aplicați-o pe periuța de dinți și frecați pata tapiteriei. Lăsați amestecul să acționeze un moment și îndepărtați folosind aspiratorul, veți aspira pata și amestecul uscat. Tapiseria va fi ca nouă!loading...

Adauga un comentariu