Actualitate

Petrecere cu manele, spartă de polițiști. Au fost amendați participanții unei petreceri unde era și cântăreţul Adrian Minune – VIDEO

Publicat: 01 nov. 2020
Petrecere cu manele în București
Petrecere cu manele în București

O petrecere cu manele, la care au participat zeci de persoane, în Bucureşti, a fost spartă de polițiști. Participanții au fost amendate de către poliţişti, printre acești numărându-se și Adrian Minune.

În Sectorul 3, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la organizarea unui botez, fiind găsite 73 de persoane în două încăperi ale unui restaurant. Au fost amendate 11 persoane la o petrecere într-un apartament de tip penthouse din Sectorul 6.

„La data de 31 octombrie 2020, în jurul orei 21:10,  Secţia 23 Politie a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că la un restaurant din Sectorul 3, se desfăşoară un eveniment (botez), cu aproximativ 100 de persoane. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul secţiei, care au constatat faptul că la evenimentul respectiv participă  73 de persoane, în două săli”, a transmis, duminică, Poliţia Capitalei.

Petrecere cu manele, spartă de polițiști

Toți participanţii au fost identificaţi şi sanctionaţi contraventional cu amenzi, în valoare totală de 15.000 de lei. Administratorul localului a fost sancţionat şi el cu amendă în valoare de 2.500 de lei. De asemenea s-a întocmit şi un  dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. Un alt eveniment similar a avut loc şi în Sectorul 5 al Capitalei, când, în jurul orei 20:20, Secţia 17 Poliţie a obţinut informaţii cu privire la faptul că într-un pub din Sectorul 5, se află mai multe persoane care sărbătoresc un eveniment. La adresă s-au deplasat echipaje ale Secţiei 17 Poliţie, iar în interiorul locaţiei au identificat 32 de persoane care participau la un eveniment privat.

„În urma intervenţiei poliţiei, toţi participanţii au plecat, iar organizatorii au fost sancţionaţi cu suma de 3.500 de lei, pentru încălcarea dispoziţiilor Legii 55 din anul 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. De asemenea participanţii au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 15.000 de lei”, a mai transmis Poliţia.

De asmenea, poliţiştii au intervenit la un eveniment privat aflat în desfăşurare într-un apartament de tip penthouse din Sectorul 6. La acest eveniment poliţiştii au indetificat 11 persoane care au fost sancţionate pentru încălcarea  prevederilor Legii  55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19  şi a Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Amenzile au fost în valoare totală de 38.500 lei. Una dintre persoanele amendate în Sectorul 6 este Adrian Minune, alt participat la petrecere fiind Tzancă Uraganul.

Petreceri private, cu număr mare de persoane, interzise

Prelungirea stării de alertă, începând cu data de 15 octombrie, potrivit decizie anunțate de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, a adus și interdicția organizării de evenimente private, precum nunți, botezuri, în spațiile deschise și închise pe plan național. Petrecerile vor fi interzise, până la scăderea numărului de cazuri, a anunțat Raed Arafat.

„Evenimentele private sunt interzise pe plan național până vom vedea o scădere a cazurilor”, a precizat șeful DSU.

”În privința teatrelor, cinematografelor și a restaurantelor, când incidența este sub 1,5 la mie vor funcționa la capacitate de 50%, iar între 1,5 la mie și 3 la mie, vor funcționa la 30% și până la ora 23:00. Peste 3 la mie activitatea va fi sistată”, a mai anunțat șeful DSU.

Adauga un comentariu