Local

Petru Movilă: Încrederea ieşenilor se câştigă prin proiecte, nu prin atacuri sub centură

Publicat: 27 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Petru Movilă Încrederea ieşenilor se câştigă prin proiecte nu prin atacuri sub centură
Petru Movilă Încrederea ieşenilor se câştigă prin proiecte, nu prin atacuri sub centură

Într-o singură lună, politicieniii locali s-au faultat cât n-au făcut-o în patru ani şi atunci când trebuia. Deputatul Petru Movilă readuce aminte politicienilor-poster că încrederea ieşenilor nu se câştigă în prag de alegeri şi nici după atacuri zilnice în presă, ci în timpul mandatului, zi de zi alături de oameni, prin muncă şi decizii responsabile.

Încrederea ieşenilor se câştigă prin proiecte, nu prin atacuri sub centură

„Asistăm de mai bine de o lună de zile la un circ ieftin, în care partidele îşi plătesc poliţele pentru ultimii patru ani. Sesizarea unor derapaje trebuia făcută la momentul oportun, nu zilnic, în prag de campanie pentru a demonstra cât de capabili sunt. În afară de faptul că demonstrează că sunt mai vocali decât ceilalţi, nu rămâne nimic concret în urma lor”, susţine deputatul Petru Movilă. 

Parlamentarul face un apel către toţi ieşenii să vadă dincolo de aceste atacuri zilnice şi să îşi aducă aminte că ei sunt singurii în măsură să îi întrebe pe politicieni ce au făcut în ultimii patru ani şi să îi tragă la răspundere pentru promisiunile de acum patru ani.

„Este dreptul şi responsabilitatea fiecărui ieşean să vadă dincolo de afişe şi bannerele care împânzesc oraşul şi să îi întrebe, direct, pe fiecare ce a făcut în ultimii patru ani. După faptă şi răsplată. Consider că spre deosebire de celelalte campanii, ieşenii au ocazia să aleagă responsabil, omul şi nu preşedintele de partid, un bun administrator şi nu o persoană care se ascunde în spatele afişelor”, completează Petru Movilă.

PMP nu va face campanie murdară, ci îşi va prezenta proiectele celor patru ani în care au fost mandataţi de ieşeni să îi reprezinte.

„În această campanie, PMP va arăta ce a făcut pentru comunitate, nu ce nu au făcut ceilalţi pentru Iaşi. De asemenea, solicit în mod public fiecărui candidat să îşi prezinte un raport de activitate, care să demonstreze clar ce a făcut şi ce se ascunde în spatele discursurilor de campanie”, sintetizează deputatul ieşean.

Adauga un comentariu