Local

Petru Movilă, noul președinte executiv al PMP. Congres extraordinar al partidului

Publicat: 19 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Petru Movilă noul președinte executiv al PMP. Congres extraordinar al partidului
Partidul Mişcarea Populară apreciază că România se îndreaptă spre o criză a preţului la alimente în acest an pe fondul a cinci factori majori

Astăzi, 19.02.2022, Petru Movilă a fost ales noul președinte executiv al PMP. Acesta a transmis un mesaj:

Astăzi a avut loc Congresul extraordinar al PMP pentru alegerea unei noi echipe condusă de preşedintele Eugen Tomac. Le mulţumesc tuturor colegilor care m-au propus şi ales preşedinte executiv. Este o echipă în care am toată încrederea şi cred că nu există membru care să nu înţeleagă responsabilitatea enormă cu care astăzi am fost investiţi. Cel mai important lucru observat la congres a fost determinarea celor din sala de a redeveni un partid puternic şi unit.
Ceea ce se întâmplă acum este primul pas dintr-o lungă recuperare. Avem nevoie de comunicare, unitate şi implicare din partea tuturor. Trebuie să ne apucăm de muncă, dar mai ales trebuie să ne regăsim spiritul pe care în ultimul an l-am pierdut.
Tocmai am sărbătorit 8 ani de PMP. Mulţi sunt de la început. Şi împreună am reuşit să devenim a treia forţă politică în România. Şi vom rămâne aşa, fără să fuzionăm cu nimeni. De astăzi ne concentrăm mai mult pe ceea ce vom face decât pe ceea ce s-a făcut şi cine a făcut.
Aşa că, dragi colegi, spor la muncă!

Adauga un comentariu