Actualitate

Petru Movilă, președintele PMP Iași: ”Nu cedăm şantajului PSD! ”

Publicat: 19 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Petru Movilă președintele PMP Iași Nu cedăm şantajului PSD
Petru Movilă, președintele PMP Iași: ”Nu cedăm şantajului PSD! ”

Președintele PMP Iași, Petru Movilă, are un mesaj pentru PSD și PNL. Acesta sublinează că formațiunea din care face parte nu o să cedeze șantajului și că se observă disperarea de care dau dovadă membrii celor două partide:

” Cea mai nefericită alianţă a tuturor timpurilor nu se dezice de practicile preluate de la vechiul regim. Agresiunea PSD şi PNL faţă de aleşii locali care nu sunt racordaţi la această sursă nocivă pentru democraţia românească este la un nivel cum rar s-a mai întâlnit. De ce? Pentru că sunt disperaţi de faptul că se apropie alegerile şi le este frică să îşi piardă puterea şi influenţa.
Cea mai bună dovadă în acest sens este faptul că se faultează până şi între ei, canibalizându-se. PSD a lansat operaţiunea , fără să ţină cont că sunt oameni de la PNL, PMP, USR, etc. Îi ajută şi lipsa de moralitate a unor oameni, care uită de unde au plecat. Tot aceeaşi frică se află şi în spatele deciziei de comasare a alegerilor. O ţară înghenuncheată de PSD nu are viitor. Nu are democraţie, nu are opţiuni şi nu poate supravieţui mult timp. Cu bune şi mai puţin bune, PMP întotdeauna a fost şi este un partid democratic. S-a şi văzut acest lucru, public. PMP şi Alianţa Dreapta Unită au devenit o opţiune pentru oamenii care iubesc libertatea, democraţia şi consideră că există viaţă şi în afara PSD şi PNL. Ne vedem la alegeri! ”a explicat Petru Movilă președintele PMP Iași.

Tags:

Comments are closed.

Adauga un comentariu