Actualitate

Petru Movilă, președintele PMP Iași: O veste bună în ceea ce privește asigurarea accesului rutier la viitorul Spital Regional de Urgență (SRU) Iași!

Publicat: 18 aug. 2022
Petru Movilă, președintele PMP Iași

Președintele PMP Iași, Petru Movilă, explică faptul că există o veste bună în legătură cu construcția SRU. Acesta a vorbit despre faptul că au fost mai multe discuţii dintre DRDP Iași și Primăria Iași:

O veste bună în ceea ce privește asigurarea accesului rutier la viitorul Spital Regional de Urgență (SRU) Iași!
✅ Ca urmare a solicitării Primăriei Municipiului Iași, DRDP Iași a înaintat Ministerului Transporturilor nota de fundamentare privind necesitatea elaborării studiului de fezabilitate în vederea extinderii părții carosabile a drumului DN 24 pe sectorul cuprins între km200+381 și 206+525.
✅️Vorbim despre o lărgire la 4 benzi de circulație: km 200+381 – km 201+945: o bandă stânga și o bandă dreaptă; și km 201+945 – km 206+525: lărgire 2 benzi pe partea dreaptă.
✅️ Acest lucru este absolut necesar pentru a asigura fluiența traficului rutier care va fi generat de funcționarea SRU.
🆙 La acest moment, acest obiectiv de investiții are o valoare de 856.000 lei cu TVA, și este propus spre a fi introdus în Lista obiectivelor de Investiții cu finanțare în anul 2022 de la bugetul de stat. a explicat Petru Movilă, președintele PMP Iași.
Comments are closed.

Adauga un comentariu