Local

Petru Movilă, președintele PMP Iași: „Oare dă cineva socoteală pentru acest eșec dezastruos care este la acest moment studiul de fezabilitate pentru A8, Autostrada Unirii?”

Publicat: 20 sept. 2021
Petru Movilă, președintele PMP Iași

Petru Movilă, președintele Partidului Mișcarea Populară Iași, a scris un mesaj pe o rețea de socializare cu privire la eșecul studiului de fezabilitate pentru Autostrada Unirii (A8).

Acesta a lansat o întrebare care probabil va rămâne fără răspuns: „Oare dă cineva socoteală pentru acest eșec dezastruos”. Președintele PMP Iași consideră ce anumite persoane își fac doar imagine ajutându-se de acest proiect, mințind cetățenii, deși ei știu că există o probabilitate foarte mare să fie din nou blocat.

„Oare dă cineva socoteală pentru acest eșec dezastruos care este la acest moment studiul de fezabilitate pentru A8, Autostrada Unirii? O licitație forțată de PSD în 2019, an electoral, cu o valoare foarte mică alocată pentru studiul de fezabilitate, contract câștigat de către o firmă din Spania. În perioada de contractare, toți cei care monitorizau realizarea acestui studiu, ne asigurau că totul este in grafic. Apoi, au întârziat 6 luni.

Studiul este, la acest moment, la refăcut. În luna martie 2022 se spera la obținerea acordului de mediu și apoi licitație cu proiectare și execuție. Despre segmentul Miercurea Nirajului- Tg.Neamt nu se știe nimic. Cu toate că pentru Iași și Moldova este un proiect fundamental, băieții deștepți își fac imagine, înainte, mințind oamenii deși știu și ei că proiectul are toate condițiile să se blocheze din nou”, a declarat Petru Movilă.

Comments are closed.

Adauga un comentariu