Local

Petru Movilă, președintele executiv PMP Iași: PMP a înființat un grup de lucru pentru sprijinirea refugiaților ucraineni

Publicat: 06 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Petru Movilă președintele executiv PMP Iași PMP a înființat un grup de lucru pentru sprijinirea refugiaților ucraineni
PMP va strânge ajutoare umanitare constând în medicamente și produse umanitare și le va distribui în zonele afectate de conflict

Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară a decis, în ședința structurilor naționale de conducere, formarea unui grup de lucru pentru sprijinirea cetățenilor ucraineni aflați în situații dificile din cauza războiului din țara lor.

Sprijinul vizează două direcții de acțiune: pe de o parte, membrii PMP se vor ocupa de găzduirea refugiaților ucraineni care au nevoie de suport în România; pe de altă parte, PMP va strânge ajutoare umanitare constând în medicamente și produse umanitare și le va distribui în zonele afectate de conflict.

„Omenește vorbind, suntem datori să ne implicăm și să fim solidari cu poporul ucrainean. Sunt zeci de mii, sute de mii, de oameni care nu sunt vinovați cu absolut nimic și care caută adăpost în fața unui război în care au fost atrași din cauza dorinței de putere a unui om fără discernământ. Trebuie să facem tot ce ne stă în putere pentru a-i ajuta pe cei care caută refugiu în România”, a declarat Petru Movilă, președintele PMP Iași.

Grupul de lucru pentru refugiați și ajutoare umanitare va avea reprezentanți în fiecare județ și va fi coordonat, la nivel central, de președintele PMP Eugen Tomac și de secretarul general adjunct al partidului, Cătălina Buzoianu.

Comments are closed.

Adauga un comentariu