Local

Petru Movilă, preşedintele PMP Iaşi: „Spitalul mobil de la Leţcani trebuie repus de urgenţă în funcţiune”

Publicat: 08 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Petru Movilă preşedintele PMP Iaşi Spitalul mobil de la Leţcani trebuie repus de urgenţă în funcţiune
Petru Movilă, președintele PMP Iași a vorbit despre Spitalul Regional de Urgență Iași

Petru Movilă, președintele PMP Iași lansează un apel public pentru redeschiderea Spitalului Mobil de la Lețcani. Acesta consideră că este o urgență o astfel de decizie mai ales în contextul în care şcolile au fost redeschise.

Petru Movilă consideră că situaţia evoluării cazurilor de COVID-19 este una dificilă de anticipat iar din aceste considerente trebuiesc luate toate măsurile pentru a fi pregătiţi de o eventuală creștere.

Spitalul mobil de la Leţcani trebuie repus de urgenţă în funcţiune.În contextul deschiderii şcolilor, a bâlbâielilor privind securizarea la Covid 19 a celor ce participa la procesul de învăţământ,e greu de evaluat direcţia în care va evolua numărul cazurilor de pacienţi Covid 19.Sigur că ne dorim o scădere a acestora, dar e posibil oricând şi o creştere.

Chiar dacă conducerea Spitalului de boli infecţioase, personalul medical , fac tot ce trebuie pentru funcţionare, e necesară rezolvarea problemele administrative.În spitalele din Iaşi erau în week-end doar 3 paturi la AŢI.
Funcţionarea Spitalului mobil de la Leţcani, este necesitate, nu moft. explică Petru Movilă, președintele PMP Iași.

Comments are closed.

Adauga un comentariu