Prima pagină » Local » Petru Movilă, președintele PMP, reacție la scandalul în care a fost implicat: „Povestea, pentru că fix asta este, nu a decurs în acel mod”
Petru Movilă, președintele PMP, reacție la scandalul în care a fost implicat: „Povestea, pentru că fix asta este, nu a decurs în acel mod”

Petru Movilă, președintele PMP, reacție la scandalul în care a fost implicat: „Povestea, pentru că fix asta este, nu a decurs în acel mod”

03 mai 2022, 09:41,
BZI.ro, în Local

Petru Movilă, președintele Partidului Mișcarea Populară, a transmis astăzi, 3 mai 2022, un mesaj cu privire la incidentul în care a fost implicat. City managerul Iașului susține că o parte din presa ieșeană a distorsionat realitatea.

„Nu agreez violența și niciodată nu m-am dedat la astfel de incidente. Povestea, pentru că fix asta este, nu a decurs în acel mod. Este încă un episod, dintr-un șir extraordinar de lung de presiuni și hărțuiri, concertate împotriva mea și a Organizației PMP, din partea unor persoane de calitate îndoielnică, care au un singur scop – cea de a pune stăpânire pe tot ceea ce înseamă PMP Iași și a-și asigura locuri în anul 2024”, a transmis Petru Movilă, președinte PMP Iași.

Petru Movilă, reacție în cazul scandalului de la sediul PMP Iași

Liderul PMP a menționat că nu este adeptul violenței și episodul de hărțuire este un altul dintr-un șir lung care are ca scop asigurarea unor locuri noi în timpul alegerilor din anul 2024. De asemenea, în urma scandalului, Petru Movilă a depus o plângere la sediul Poliției pentru a-și demonstra nevinovăția.

„La scurt timp după incident am depus o plângere la poliție în care am explicat ce s-a întâmplat și am cerut să se facă cercetări pentru a se clarifica situația. Nu am absolut nicio emoție că adevărul nu va fi decât unul foarte clar: nu sunt vinovat de modul în care individul a apărut în acel video postat pe rețele de socializare, fapt care va fi demonstrat mai ales de camerele video din zonă, precum și de martorii care erau de față. Sunt consternat că după atâția ani de muncă am ajuns să mă apar în fața unor oameni mici, puși doar pe rele, dând explicații pentru niște evenimente care nu îmi stau în caracter. Nu voi lăsa organizația Iași pe mâinile unor astfel de personaje care au un comportament de tip mafiot”, a transmis președintele PMP, Petru Movilă.

Președintele PMP a fost lovit de un fost consilier PMP Iași

Reamintim faptul că ieri, 2 mai 2022, s-a produs un scandal uriaș la sediul organizației județene a PMP Iași din centrul municipiului. Liderii formațiunii politice ieșene au fost amenințați și agresați de un apropiat al lui Adrian Acostoaiei, consilier județean exclus recent din partid pentru tentativă de preluare a conducerii filialei fără a avea un drept în acest sens.

Astfel, Dan Ștefan a venit la sediul filialei pentru a le cere ”socoteală” celor care se aflau acolo. Bărbatul a început cu amenințări verbale, înjurii și a căutat să-i provoace pe cei ce se aflau în interiorul sediului. Mai mult, apropiatul lui Adrian Acostoaiei s-a ales și cu plângere pentru agresiune.

”A venit cu chef de scandal, căutând să ne provoace colegii. M-a îmbrâncit și pentru a mă apăra l-am îmbrâncit și eu. Nu mai vorbesc de trivialitățile și amenințările pe care ni le adresă. Le înțeleg frustararea și atitudinea, dar asta nu înseamnă că pot face orice vor, că ne pot provoca și că în aceste condiții ne vor intimida să cedăm”, a spus Petru Movilă, imediat după incident.

Având în vedere că scandalul produs ieri a avut ca scop intimidarea liderului PMP, Petru Movilă a sesizat autoritățile și agresorului Dan Ștefan i s-a întocmit un dosar penal.

Comments are closed.