Local

Deputatul Petru Movilă: Prin muncă am demonstrat că dacă vrei, se poate!

Publicat: 25 oct. 2020
deputatul Petru Movilă şi-a prezentat raportul de activitate în ultimii 4 ani din Parlamentul României
deputatul Petru Movilă şi-a prezentat raportul de activitate în ultimii 4 ani din Parlamentul României

Deputatul PMP, Petru Movilă, realizează un raport al activităţii parlamentarii din ultimii 4 ani. Candidat PMP pentru un nou mandat în Parlamentul României, Petru Movilă explica faptul că, dacă se vrea o implicare, prin munca, se poate.

Petru Movilă este autorul a sute de proiecte de legi care, unele dintre ele, au devenit legi. În mandatul de 4 ani, Movilă a avut sute de luări de cuvânt în Parlamentul României, zeci de declaraţii politice, dar şi peste 200 de interpelări

Ziua zero a activităţii deputatului PMP Petru Movilă

Deputatul PMP, Petru Movilă a realizat o sinteză a activităţii pe care acesta a avut-o în Parlamentul României. Candidat pentru un nou mandat în Camera Deputaţilor, Petru Movilă declara că a luat această decizie pentru a duce la bun sfârşit proiectele care sunt în curs de implementare în Parlamentul României şi fără care, regiunea Moldova, nu poate progresa.

Pentru a fi transparent în totalitate, Petru Movilă a sintetizat, în cifre, întreaga activitate parlamentară. În altă ordine de idei, conform cifrelor prezente, deputatul Petru Movilă este pe departe cel mai activ parlamentar al Iaşului:

” 🛑 Am proiecte din acest mandat pe care îmi doresc să le duc la bun sfârşit. De aceea, candidez pentru un nou mandat în Parlamentul României. Proiectul de lege privind salarizarea corectă a asistenţilor medicali din cabinetele de medicină de familie, crearea unui cadrul legal corect pentru medicina şcolară, înfiinţarea unei comisii de anchetă pentru implementarea corectă a legii iniţiate tot de mine privind construcţia Autostrăzii Iaşi – Tg. Mureş, continuarea demersurilor pentru modificarea Legii 448/2006 pentru îndreptarea actualului cadru legislativ pentru persoanele cu dizabilităţi sau obligarea Guvernului să achiziţioneze tablete pentru toţi copiii, sunt doar câteva din proiectele pe care îmi doresc să le văd la promulgare.

🇷🇴️ Activitatea mea a fost una susţinută, consistentă şi transparentă, afirmaţii susţinute de proiectele din acest mandat. Printre cele mai importante pot enumera Legea privind construcţia Autostrăzii Iaşi – Tg. Mureş, legea privind reducerea TVA la locuinţe de la 19 la 5 la sută sau legea prin care persoanele cu dizabilităţi pot lucra, din nou, în unităţile protejate.

Raportul activităţii mele parlamentare, pentru mandatul 2016 – 2020:
☑️ 288 de luări de cuvânt
☑️ 40 de declaraţii politice
☑️ 214 proiecte de legi, dintre care 29 devenite legi
☑️ 232 de interpelări şi întrebări adresate membrilor Guvernului, majoritatea pe teme de interes local.”

Adauga un comentariu