Local

Pik și iubita lui, Andreea au fost aduși de mascați în fața judecătorilor după ce au fost prinși la Suceava – VIDEO EXCLUSIV

Publicat: 05 feb. 2024
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Pik și iubita lui Andreea au fost aduși de mascați în fața judecătorilor după ce au fost prinși la Suceava - VIDEO EXCLUSIV
Azi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă

Hoții care au furat seiful din casa afaceriștilor din Iași au fost prinși. Andreea Rusu şi Ionuț Ciprian Catargiu, poreclit Pik, au fost aduși de mascați în fața judecătorilor după ce au fost prinși la Suceava. Amintim faptul că cei doi, împreună cu încă cel puțin o persoană au pus la cale jaful secolului de la Hârlău, unde au sustras din casa unor oameni de afaceri un seif cu peste 500.000 de lei, 30.000 de euro și bijuterii .

„La data de 02 februarie 2024, polițiștii au reținut trei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de „furt calificat”.

Din cercetări a rezultat că, la data de 12.01.2024, acestea, prin forțarea unui geam de la parter, ar fi pătruns în interiorul locuinței persoanei vătămate, din orașul Hârlău, de unde ar fi sustras un seif în care se afla o sumă importantă de bani, în lei și valută, precum și bijuterii.

La data de 02 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârlău și Serviciului Criminalistic au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară pe raza orașului Hârlău.

În urma perchezițiilor efectuate au fost identificați 11.500 de lei, precum și alte bunuri.

De asemenea, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, două autoturisme.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au reținut trei persoane pentru 24 de ore, fiind introduse în Arestul I.P.J Iași.

La data de 03.02.2024, acestea vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău cu propuneri legale.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Pik și iubita lui, Andreea

Acțiune ca în filme a hoților care au furat seiful din Iași

Pik a discutat cu un prieten de-al său, pe nume Adrian Chihaia, iar împreună cu acesta a pus planul jafului pe hârtie. Ambii au mers în zona locuinței familiei Mocanu, au distrus camerele de supraveghere care băteau spre aceasta, iar mai apoi, folosindu-se de un autoturism marca Volvo, au reușit să fure seiful. Aceștia au pătruns în imobil, forțând geamul de la bucătărie. Au luat seiful, l-au băgat în autoturism și duși au fost. Din acel moment, lucrurile aveau să se complice. Cei doi hoți au mers cu seiful acasă la părinții lui Pik, la Ioan și Maria Catargiu. Ulterior, Pik s-a urcat la volanul autoturismului pe care l-a folosit la jaf și a mers până într-un sat alăturat, unde s-a întâlnit cu iubita sa.

Din acel moment, în joc intră și Andreea Surdu, o „bombă sexy” care a ajuns în doar câteva clipe în rândul infractorilor. După ce Pik a abandonat autoturismul marca Volvo, s-a urcat în mașina condusă de iubita sa și s-a întors acasă, la părinți, unde a spart seiful și a scos sutele de mii de lei și zecile de mii de euro. Practic, în acest jaf au fost implicate 5 persoane, „capul” operațiunii ar fi fost Ionuț Ciprian Catargiu, părinții săi, Ion și Mărioara Catargiu, iubita lui, Andreea Surdu, și amicul său, Adrian Chihaia. Trebuie precizat faptul că familia Catargiu este, de asemenea, înstărită.

Citește AICI mai multe detalii despre cum a fost pus la cale jaful de la Hârlău

Comentarii
  • Au facut un mare rahat cu perje. Au crezut ca dau tunul secolului. Tineti minte de la mine ceva, ceva foarte important in viata. Banii castigati foarte usor, la fel de usor se si „cheltuie”, plus ca provoaca probleme foarte mari. Astia nu scapa fara 2 3 ani de puscarie, cazier patat, reintegrare greoaie in societate.

  • Un taran prefacut , fals , pervers si o zdreamtaaa care si-a tradat toti prietenii, intr un final , si a tradat si familia, si nu s a lasat pana nu si-a arestat si mama si ta, mereu a fost un gunoi pervers si acum a iesit la iveala veninu din sangele lui

  • eu zic sa ne bagam cu totii p#!a in Pik, in ma-sa & tac-su, si in toti mortii lor de tarani nespalati. taranoiul asta inca nu a dat de cine trebuie pana la varsta asta, ca cresteau de mult flori pe el. multa mooe lor

Adauga un comentariu