Actualitate

Pilotul de raliuri Daniel Onoriu s-a trezit din comă. Ce a întrebat prima dată

Publicat: 27 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pilotul de raliuri Daniel Onoriu s-a trezit din comă. Ce a întrebat prima dată
Mătușa lui Daniel Onoriu a anunțat că pilotul dă semne de revenire după ce s-a trezit din comă

Cunoscutul pilot de raliuri Daniel Onoriu s-a trezit din comă și a început să vorbească, motiv de bucurie pentru familia și apropiații acestuia! Mătușa lui, Estera Onoriu, spune că este o minune de la Dumnezeu, deoarece medicii le spuseseră cu o zi în urmă să se pregătească de cei mai rău. Șiu totuși, după 55 de zile de comă, pilotul de raliuri dă semne de revenire.

Daniel Onoriu se află în spital de aproximativ două luni, după ce a suferit o operație pentru micșorarea stomacului în Turcia, iar apoi starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Atunci, pilotul de raliuri a ajuns în stare gravă la spital, cu hemoragie internă. Potrivit rudelor bărbatului, operația din străinătate nu ar fi fost făcută bine, astfel că au apărut o serie de complicații nedorite. Conform Esterei Onoriu, Daniel ar fi început să scuipe sânge și a căzut din picioare.

Daniel Onoriu s-a trezit din comă

Pe 26 ianuarie, mătușa pilotului a anunțat pe o rețea de socializare că bărbatul s-a trezit din coma indusă. Daniel Onoriu se află internat la Spitalul Floreasca încă din 3 decembrie 2021. În tot acest timp, familia s-a rugat pentru el și a sperat ca acesta să își revină.

 „Mare este Dumnezeu! Daniel Onoriu s-a trezit! Mulțumim lui Dumnezeu”, a fost mesajul postat de fiica regretatei Gabi Luncă.

Mătușa lui Daniel Onoriu declara recent că acesta are nevoie de sânge pentru a fi trezit din comă. Astfel, oameni cu suflet au donat sânge pentru pilotul de raliuri, care acum dă semne de revenire.

 „Am vești îmbucurătoare! Daniel este un pacient stabil, abcesele de puroi sunt în regres, leucocitele sunt la nivel ce nu prezintă risc. Însă trombocitele lui trebuie crescute”, spunea mătușa lui Daniel Onoriu în urmă cu câteva zile.

Care a fost prima întrebare pusă de Daniel Onoriu

În urmă cu mai bine de două săptămâni, Daniel Onoriu a fost detubat. Rebeca, fiica lui Gabi Luncă, a declarat că Daniel Onoriu urmează un tratament prescris de Adrian Streinu Cercel. Familia a încercat să-l mute în străinătate pentru a fi tratat, însă organismul său nu ar fi rezistat la un transfer. După ce pe 25 ianuarie, familia pilotului primise o veste cruntă de la medici, să se pregătească de cei mai rău, Dumnezeu le-a ascultat rugile a făcut o minune. Prima întrebare a lui Daniel Onoriu a fost „De cât timp sunt în spital?”. Acesta a fost și semnul că s-a vindecat pe toate planurile.

„A făcut Dumnezeu o minune și îi mulțumim Lui. Nepotul meu, Daniel Onoriu, s-a trezit după 55 de zile de comă. Ieri am primit vestea de la medici să ne pregătim de ce e mai rău. Analizele lui erau mai normale, însă resursele erau ajunse la capăt. Acum am primit vestea: Daniel s-a trezit, a început să miște buzele, să încerce să vorbească. A chemat asistenta care l-a îngrijit și a cerut să vină familia să-l vadă. Prima lui întrebare a fost: «De cât timp sunt în spital?» Asta e semn pentru noi că mintea lui e încă întreagă, că Dumnezeu a făcut vindecarea lui pe toate planurile”, a spus mătușa pilotului.

Cine este Daniel Onoriu

Daniel Onoriu, în vârstă de 43 de ani, este nepotul faimoasei cântărețe Gabi Luncă și a marelui acordeonist Ion Onoriu. Acesta ar fi fost pasionat de mașini încă de la o vârstă fragedă. Este cunoscut în lume sportului auto sub pseudonimul „Ono”. Bărbatul a câștigat pe rând diferite concursuri de karting, dar și de motociclism. După un accident de motocicletă devastator, din aprilie 2006, acesta a fost nevoit să stea 9 zile în comă, iar mai apoi să renunțe la motociclism. Ulterior, a urmat cursurile școlii de pilotaj „Titi Aur” și a făcut o pasiune pentru raliuri, câștigând un renume în domeniu la foarte scurt timp după debut. Acum, familia și cunoscuții sunt fericiți după ce Daniel Onoriu s-a trezit din comă și dă semne de revenire.

Cursă nebună pentru achiziția de apartamente noi, indiferent de preț

Adauga un comentariu