Cancan

Daniel Onoriu, în comă după operația suferită. Familia speră la o minune

Publicat: 15 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniel Onoriu în comă după operația suferită. Familia speră la o minune
Starea de sănătate a lui Daniel Onoriu s-a agravat iar familia acestuia speră într-o minune

Daniel Onoriu, nepotul celebrei Gabi Luncă și a marelui acordeonist Ion Onoriu, este în comă după operația de micșorare a stomacului. Tânărul nu a moștenit talentul bunicilor însă este pasionat de mașini de la o vârstă fragedă. El a mai avut probleme de sănătate în urmă cu 15 ani, când, în urma unui accident, a stat în comă 9 zile.

Daniel Onoriu a fost „infestat” încă de la 12 ani cu microbul vitezei. Nepotul marilor artiști de muzică lăutărească a câștigat pe rând diferite concursuri de karting, dar și de motociclism. După accidentul din 2006, când a fost nevoit să renunțe la motociclism, dobândește o pasiune pentru raliuri. Recent, pilotul Daniel Onoriu a suferit o operație de micșorare a stomacului la o clinică din Turcia, iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit. Fostul campion de raliuri este acum internat la Spitalul Floreasca, în stare gravă, iar familia acestuia speră la o minune care să îl salveze.

Daniel Onoriu, în comă după operație

Cunoscutul pilot Daniel Onoriu se află în spital de câteva zile, după ce a fost supus unei intervenții de micșorare a stomacului. Intervenția ar fi fost un eșec și, la scurt timp după ce a ajuns în țară, acesta a început să sângereze și hemoragia nu i s-a mai oprit. Acum, familia acestuia face acuzații grave la adresa medicilor care l-au operat. Aceștia acuză că intervenția nu a fost realizată așa cum trebuie și s-a ajuns la septicemie. Mai mult, pilotului i-ar fi plesnit și o capsă la stomac și situația s-a agravat. În prezent moment este în comă, i-a fost schimbat tot sângele și beneficiază de cea mai bună aparatură și tratament.

„Doar o minune îl mai poate salva. Medicii fac tot ce pot, dar este nevoie de o minune de la Dumnezeu ca să iasă din comă. A făcut septicemie, i-au schimbat sângele… Au adus cea mai bună aparatură, cea mai performantă, i s-au dat cele mai bune antibiotice, se face tot ce se poate, dar… Nu i-au făcut operația bine, de aceea i-a și plesnit o capsă la stomac, ceva din kit-ul acela pe care i l-au pus la operație nu era bun”, a spus Isabela Onoriu.

Starea de sănătate a pilotului Daniel Onoriu este tot mai gravă

Rudele pilotului spun că bărbatul a început să se simtă rău la scurt timp după operație. El ar fi fost externat și trimis acasă fără investigațiile necesare după o astfel de operație, iar medicii nu și-au dat seama că ar fi avut complicații. Membrii familiei lui Daniel Onoriu spun că a început să vomite sânge și de aici a pornit calvarul pentru celebrul pilot.

Totodată, el a leșinat în casă, iar soția a fost cea care l-a ajutat să se ridice și a chemat echipajele de salvare. A fost dus la spital în stare extrem de gravă și hemoragia i-a fost cu greu oprită, după ce pierduse deja doi litri de sânge. Colegii săi s-au mobilizat și au asigurat rezerva de sânge, dar starea lui continuă să fie una gravă. Așadar, familia lui Daniel Onoriu, care este în comă, speră la o minune iar acesta să-și revină.

Adauga un comentariu