Magazin

Piscină cadru metalic în proiectarea peisagistică 

Publicat: 15 ian. 2020

O viziune prealabilă a tot ceea ce va însemna organizarea peisagistică a unei curți rezidențiale este de dorit înainte că lucrurile să scape de sub control. Această avertizare este de folos pentru că nu de puține ori curtea poate deveni un amestec de obiecte, plante și alte lucruri care sunt aduse de fiecare dintre membri familiei și amplasate la întâmplare.

Proiectul merită să fie preluat de un profesionist, însă puteți chiar voi să alocați puțin timp pentru a va pune de acord cu câteva aspecte. În primul rând cât de multă vegetație doriți să aveți în grădina casei și cât de mult spațiu deschis acoperit doar cu gazon și expus cât mai mult la soare.

În funcție de acesta zona liberă puteți să luați în considerare și o piscina cadru metalic, asta dacă doriți să folosiți un produs trainic și ușor utilizabil pentru multe sezoane la rând. Acest model de piscină poate fi ales în funcție de vârstă celor care o vor utiliza. Se poate porni de la o înălțime de 43 cm și se poate opta pentru un model în care apă poate atinge 122 cm. Între aceste două valori există și alte modele intermediare, prin urmare aveți de unde alege.

Ceea ce rămâne important este spațiul pe care trebuie să îl alocați pentru o piscină cadru metalic sau piscina gonflabila. Pentru acest motiv am arătat că punerea de acord asupra încărcării cu plante sau alte obiecte pentru grădina merită să fie făcută cu atenție. Spunem asta pentru că o piscină, indiferent de model, este potrivit să fie instalată într-o zona deschisă în care radiația solară să fie directă, fără umbrire.

Mai mult decât atât, îndepărtarea de zona cu vegetație aduce încă un beneficiu. Luciul apei va rămâne mai mult timp curat pentru că frunzele care cad sau insectele nu vor fi în apropierea piscinei.

Dacă decideți din timp acest detaliu veți face economie în privința montării de gazon pe suprafață acoperită de talpa piscinei. Va fi suficient să nivelati solul și să îndepărtați orice asperitate sau obiect tăios de pe acesta. Pregătirea locului de instalare pentru piscină cadru metelic este foarte important pentru a proteja talpa acesteia. Chiar dacă aveți deja montat gazon, îl veți curățat și verifica să nu ascundă crenguțe uscate sau alte obiecte. Ulterior montajului se poate acoperi perimetral corpul piscinei cu gazon pentru că efectul de integrare în peisaj să fie cât mai bun.

Dacă proiectul de aranjare a spațiului din curtea casei este realizat la timp ați putea chiar să solicitați constructorului să aducă o conducta cu apă în apropiarea locului de montaj al piscinei cu cadru metalic. Este o soluție foate eficientă pentru că veți elimina aspectul inestetic al unui furtun de alimentare cu apă ce va fi întins până la o sursă din casă.

Toate aceste detalii rămân perfect valabile și pentru situația în care optați pentru o piscină gonflabilă, indiferent de mărimea ei. Pentru ambele variante de piscine pentru grădina nu uitați să verificați și accesoriile pe care le puteți utiliza pentru păstrarea în bune condiții a apei din piscină cadru metalic.

Spre exemplu o prelata piscină va scutește de efort și timp pierdut din distracția în piscină. Acoperirea piscinelor cu cadru metalic sau a celor gonflabile este o soluție de mare succes pentru că ține la distanță praful, frunzele și insectele de luciul apei. Veți face economie inclusiv de apă și energie electrică pentru a o pompă în piscină în cazul în care apă se murdărește des și trebuie înlocuită.

Cele mai multe informații despre dimensiunile și accesoriile pentru piscine cadru metalic sau pentru atât de prețuită de către copii piscină gonflabilă, sunt acum disponibile în magazinul specializat cu produse pentru grădina. Fiecare produs are în casetă tehnică suficiente informații încât să puteți face o proiectare precisă a spațiului din grădina rezidențială.

 loading...

Adauga un comentariu