Educatie intima

Placeri sexuale de neuitat cu o perna!

Publicat: 18 apr. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Placeri sexuale de neuitat cu o perna
7

Daca ti-ai inchipui ca o perna poate fi folosita doar pentru un somn bun, te-ai inselat. O poti utiliza, de asemenea, si ca sa-ti condimentezi o partida de sex inainte sa mergi la culcare.
Pozitia misionarului ridicata

Pozitia misionarului ofera multe placeri deoarece osul pubian al barbatului apasa clitorisul si, astfel, creste stimularea vaginului. Cu toate acestea, daca esti satula de pozitia misionarului standard, iata cateva sfaturi cu ajutorul carora sa o condimentezi.

Femeia trebuie sa isi puna perna sub fund si astfel sa-si ridice soldurile si pelvisul. Partenerul ar trebui sa ingenuncheze din pozitia de culcat si sa-si indoaie soldurile astfel incat coapsele ei sa fie pe ale lui. Acest variatie a pozitiei misionarului permite partenerului sa ii maseze clitorisul cu degetele, pe langa faptul ca o penetreaza. Daca el se lasa din nou pe corpul ei, ea poate simti din nou osul lui pubic in zona vaginului. Poate ca va fi chiar mai intens de data asta ceea ce va duce, fara indoiala, la un orgasm minunat.

Cu fundul ei ridicat

Uita pozitia standard, asa-numita doggys tyle, deoarece puteti face sex pe la spate intr-un mod diferit, mult mai interesant. Tot ce-ti trebuie pentru a condimenta lucrurile este o perna. Femeia trebuie sa stea pe burta si sa-si puna o perna sub vagin. In acest fel, fundul ei va fi usor ridicat, ceea ce permite barbatului sa o penetreze de la spate mai usor. Lasa-te pe ea cu tot corpul si misca-ti doar soldurile in timpul penetrarii.

O asemenea pozitie intima, fara indoiala, te va excita. Daca picioarele ei sunt apropiate in aceasta pozitie, iti poate strange penisul chiar si mai mult, ceea ce in mod natural inseamna mai multa placere in timpul actului sexual. In cazul in care picioarele ei sunt departate si ale tale intre ale ei, ea va simti frecarea intensa a testiculelor de clitoris, ceea ce o va duce repede la un orgasm puternic.

Aceeasi pozitie este, de asemenea, mai mult decat potrivita pentru sexul anal. Deoarece actul sexual anal nu ofera frecare a testiculelor de clitoris, este mai bine daca partenerul il stimuleaza cu degetele. Ridica penisul

Dragelor, daca vreti sa condimentati pozitia atunci cand stati deasupra, acest mic efort este special pentru voi. Multor femei le place sa-si calareasca partenerii in timpul actului sexual deoarece le permite sa stabileasca ritmul si se pot freca cu clitorisul de osul pubian al partenerului, ceea ce aduce in mod natural mai multa placere.

Pentru a simti penetrarea si presiunea asupra clitorisului si mai bine, partenerul tau ar trebui sa isi puna o perna sub fund in timpul actului sexual. In acest fel, penisul lui va fi putin mai ridicat si in vei simti in interior mai intens. Presiunea osului pubian pe clitoris va fi, de asemenea, mai mare si mai intensa.

Placere solo cu o perna

Ti se intampla sa iti doresti sa faci sex, dar nu e nimeni in jur care sa iti ofere placere si nu ai decat propriile degete cu care sa te rasfeti? Tot ce ai nevoie pentru a stimula actul sexual este un strap-on si o perna suficient de ferma pentru a crea impresia unui corp de sex masculin. Pur si simplu pune strap-onul in jurul pernii si vei avea exact genul de act sexual de care ai nevoie.

Datorita benzilor bine prinse si fermitatii pernii, vibratorul va sta la locul lui, indiferent ce pozitie alegi. Poti sa stai deasupra sau sa simulezi pozitia misionarului.
Sursa: www.sexgen.ro.

 

Adauga un comentariu