Prima pagină » Stiri si curiozitati » Plasturi pentru coșuri. Scapă de disconfort în doar câteva ore

Plasturi pentru coșuri. Scapă de disconfort în doar câteva ore

08 aug. 2022, 13:30,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

În timp ce toți cei din jurul nostru sunt obsedați de cosmeticele coreene, specialiștii propun un nou produs și anume plasturi pentru coșuri. Plasturii minusculi impregnate cu o compoziție specială, pe bază de acid salicilic, ulei de arbore de ceai, niacinamidă și hidrocoloizi se lipesc de coș și creează un efect de vid.

Acestea ajută la absorbția eficientă a excesului de umiditate și la tragerea bacteriilor din locul inflamației. Datorită acestui fapt, vizibilitatea acneei este redusă semnificativ sau dispare cu totul. Cum funcționează aceste plasture minunate și care merită încercate, vă spunem în acest articol.

colaj femeie care are toata fata plina de cosuri si aceeasi femeie fara de cosuri

Remediile eficiente inventate de mărcile coreene vă pot salva de fapt de un defect prematur în câteva ore

Plasturi pentru coșuri. Cum să ameliorezi inflamația în 24 de ore

Spre deosebire de serurile, cremele și alte produse topice, plasturii pentru acnee funcționează chiar aici și acum. Cum se întâmplă asta? Un autocolant transparent acoperă zona inflamată, devine albă și se umflă, absorbind excesul de sebum și impuritățile din pori. Plasturele transformă apoi aceste impurități într-o substanță asemănătoare gelului care aderă la baza lipicioasă a plasturelui și izolează de pe față. În acest timp, pielea unde a fost coșul este netezită, hrănită și se vindecă mai repede. Este bine să nu confuzi un plasture pentru vindecare coșurilor cu unul pentru negi, acestea au o acțiune diferită.

După câteva ore, plasturele poate fi îndepărtat și bucurați-vă de rezultat. Acesta vă asigură o piele netedă și sănătoasă, fără roșeață. Cosmetologii spun că cel mai bine este să folosiți plasturi pentru acnee noaptea, lăsându-i pe față timp de 6-8 ore. În timpul somnului procesele de regenerare sunt mai active și pielea se reînnoiește mai repede.

femeie care si-a aplicat pe fata un plasture pentru cos

După câteva ore, plasturele poate fi îndepărtat și bucurați-vă de rezultat

Remediile eficiente inventate de mărcile coreene vă pot salva de fapt de un defect prematur în câteva ore. Dacă aveți nevoie de puțin ajutor suplimentar cu acnee, achiziționați-vă plasturi pentru acnee recomandate de dermatologi. Plasturele COSRX Acnee Pimple este extrem de eficient în îngrijire a pielii atunci când vine vorba de tratamente pentru acnee. Plasturii populari coreeni pentru acnee COSRX elimină ușor acneea într-un timp scurt datorită unei formule hidrocoloid care ajută la stingerea rapidă a inflamației.

Plasturii contribuie, de asemenea, la vindecarea rănilor, coșurilor de pe sân și la minimizarea cicatricilor și menține nivelul optim de hidratare a pielii. Experții în marcă recomandă să alegi dimensiunea autocolantului de care ai nevoie și să-l aplici direct pe acnee, lăsându-l peste noapte. Dar dacă este necesar, îl puteți folosi în timpul zilei. Pe parcursul zilei poți să aplici și fulgi de drojdie inactivă pentru calmarea inflamației.

un set cu plasturi pentru cosuri

Spre deosebire de serurile, cremele și alte produse topice, plasturii pentru acnee funcționează chiar aici și acum

Plasturi recomandate de dermatologi. Părerile consumatorilor și a experților

Peter Thomas Roth Puncte invizibile clare pentru acnee sunt recomandate de specialiști având mii de recenzii pozitive. Deși plasturii pentru acnee sunt de obicei folosiți noaptea, un coș neașteptat vă poate „deranja” și în timpul zilei.

Pentru uzul zilnic, cosmetologii sfătuiesc să alegeți autocolante dintr-un material mai subțire, astfel încât acestea să fie aproape invizibile pentru ochi. Un bun exemplu sunt patch-urile cu puncte ușoare și transparente de la Peter Thomas. Conțin acid salicilic pentru a reduce inflamația pielii, ulei calmant de arbore de ceai pentru a lupta împotriva bacteriilor și a preveni răspândirea acestora și acid hialuronic pentru a accelera vindecarea celulelor, hidratarea și întinerirea epidermei. Însă, este bine să știi că acestea nu pot fi aplicate în zona intimă.

C&C by Clean & Clear sunt plasturi pentru coșuri de o foarte bună calitate. Cu astfel de palsturi, chiar poți și să faci un selfie. Dar, pe lângă designul distractiv, ele sunt, desigur, eficiente și în combaterea erupțiilor și eliminarea imperfecțiunilor pielii. Plasturile colorate pentru acnee sunt cel mai confortabil de aplicat noaptea, iar pentru cazurile de zi, trusa include plasturi invizibile. Astfel, nimeni nici măcar nu va observa că porți unul.

femeie care tine o cutie cu plasturi pentru cosuri in mana langa fata

Datorită acestui fapt, vizibilitatea acneei este redusă semnificativ sau dispare cu totul

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *