Economic Local

Plata parcării direct din mașină la Moldova Center

Publicat: 19 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Plata parcării direct din mașină la Moldova Center
La Moldova Center, totul este mai ușor și mai eficient.

Trafic relaxat chiar și pe timpul Sărbătorile de Iarnă

În pragul Sărbătorilor de iarnă, când aglomerația și graba devin din ce în ce mai intense, Moldova Center amintește clienților de o facilitate deosebit de utilă – plata parcării direct din mașină. Astfel, experiența cumpărăturilor în această perioadă agitată este îmbunătățită cu un detaliu unic in zonele comerciale ale orașului Iași.

Astfel, se aduce un plus de eficiență și comoditate pentru toți cei care trec pragul clădirii, pentru cumpărăturile specifice finalului de an.

Plata direct din mașină la POS: Un pas înainte în confort și eficiență

Una dintre cele mai frustrante aspecte ale vieții de zi cu zi poate fi căutarea banilor pentru plata parcării, mai ales când sunteți în grabă sau când nu aveți la îndemână suficient cash. La Moldova Center, totul este mai ușor și mai eficient.

Avantajele plății din mașină la Moldova Center, la ieșirea din parcare:

  1. Economisiți Timp: Nu mai este nevoie să căutați bani sau să stați la coadă la automatele de plată. Plătiți direct din mașină, cu cardul, economisind timp prețios.
  2. Plată Sigură, Rapidă și Convenabilă: Cu tehnologia POS, plățile devin rapide și securizate. Indiferent cât de grăbiți sunteți, veți putea efectua plata fără întârzieri.
  3. Fără Necesitatea de Bani Cash: Uitați de grija banilor cash. Puteți plăti cu orice card direct de la volanul mașinii dumneavoastră.
  4. Comod și simplu: Plata se face direct de la geamul mașinii, fără a fi nevoie să vă dați jos, mai ales când vremea este capricioasă în această perioadă sau când copiii sunt nerabdători.

În același timp, nu uitați că la parterul clădirii Moldova Center veți găsi și magazinele dumneavoastră preferate:

  • Produse de înfrumusețare: Thetamed cu articole profesionale de îngrijire și înfrumusețare atât pentru femei, cât și pentru bărbați.
  • Modă și încălțăminte de sezon: Sofiaman – pijamale și haine de casă; Lorenzo – încălțăminte pentru femei și bărbați;
  • Bijuterii: Sevda, cu tradiție în metale nobile, simple sau cu diamante și alte pietre prețioase și semiprețioase; Maya Concept – bijuterii unice, realizate manual.
  • Servicii multiple: banca BCR, laborator foto și centru de copiere Fuji Film, casa de schimb valutar Casa Mara, agenția de turism Karpaten, magazinul Plafaria, preluări anunțuri – Evenimentul, ștampile și personalizări diverse – Trodat, accesorii gsm – GSM Rapid;
  • Servicii furnizare energie si gaz: Electrica Furnizare;
  • Alimentație publică și restaurante: Dulcinella, Shop&GO, Mega Image, Simigeria

Sărbători fericite și liniștite!

Adauga un comentariu