Local

PNL Iași își lansează candidații la Parlamentul României. Mihai Chirica: „Principalul mesaj e că PNL a arătat că e un partid care are curaj!“ – GALERIE FOTO / VIDEO – UPDATE

Publicat: 07 nov. 2020
Prezentare candidați PNL la alegerile parlamentare
Prezentare candidați PNL la alegerile parlamentare

PNL Iași își lansează astăzi, 7 noiembrie, candidații la Parlamentul României, într-o conferința de presă prilejuită și de bilanțul unui an de guvernare liberală.

UPDATE: „Ne-am propus, cei din PNL, să venim în fața romanilor, după 1 an de guvernare. A fost un an de mandat guvernat de sintagma«în slujba poporului». Am făcut un bilanț. A fost un an extrem de dificil. Am eliminat acciza la carburanți, am eliminat taxe și impozite. Astfel, economia românească a primit o gură de oxigen. În acest an, principalul obiectiv a fost limitarea răspândirii COVID-19. A fost anul în care guvernul a dat cei mai mulți bani la sănătate.

Nivelul investițiilor publice a fost, în acest an, cel mai ridicat din ultimul deceniu. În județul Iași, premierul Ludovic Orban a venit, au venit miniștri, a fost constant un județ în atenția Guvernului. După 3 ani, am deblocat diverse proiecte, precum cel al centurii ușoare.

Ieșenii au înțeles că facem echipă pentru Iași nu e un simplu slogan, ci un obiectiv prioritar. Îmi doresc pentru următoarea perioadă, ca ieșenii să înțeleagă că trecem printr-o perioadă foarte complicată, din cauza pandemiei.Guvernul va investi masiv în sistemul de sănătate, pentru a preveni orice pandemie!”, a declarat Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

„Principalul mesaj e că PNL a arătat că e un partid care are curaj! PNL și-a asumat de a conduce România în cel mai greu an! 2018 a fost cel mai nenorocit an, în care o categorie socială era împotriva altei categorii sociale. PNL a venit la guvernare într-o perioadă extrem de dificilă! Au fost multe proiecte scoase de PNL din sertarele în care au fost uitate de PSD.

Guvernarea de dreapta, PNL, poate oferi garanția că statul va merge pe o traiectorie normală, ascendentă! Fără imaginea președintelui României, nu aduceam suplimentar 31 de miliarde de euro. A fost un an foarte greu! S fost un an cu decizii corecte, coerente, luate de guvernul PNL, în care am înțeles că numai guvernarea corectă poate scoate la liman un popor. Cred în această echipă, a oamenilor care știu ce vor. Avem oameni din toate mediile sociale, care pot oferi garanția unui trai mai bun!”, a precizat Mihai Chirica, primarul Iașului.

Știrea inițială

Evenimentul are loc în fața intrării oficiale în Palatul Administrativ, în prezența Președintelui Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, și a Primarului l Municipiului Iași, Mihai Chirica, alături de parlamentarii PNL Iași și de candidații pentru Senat și Camera Deputaților pentru alegerile generale din data de 6 decembrie 2020.

Iată lista candidaților PNL Iași la alagerile parlamentare:

Camera Deputaţilor

Muraru Iulian-Alexandru

Năcuță Sorin

Kocsis-Cristea Alexandru

Bulgaru Liviu-Gabriel

Rusu Petrică-Lucian

Minea Marius-Dănuț

Lupu Constantin-Codrin

Dănilă Georgiana-Ioana

Ursache Ștefan

Rîpanu Marius-Ionuț

Paladi Ina

Lucaci Eugenia-Cornelia

Cabalău Maria

Calance Alexandru-Bogdan

Olaru Georgeana-Lăcrămioara

Senat

Scântei Laura-Iuliana

Brătescu Liviu

Cazacu Ștefan-Andrei

Boz Petru-Eduard

Bodoașcă Mihai-Claudiu

Lupu Magdalena

Dorin Mihai

 

 

Comentarii
  • Curaj la functii au,dar n-au minte.Unde sunt cele 31 miliarde de euro aduse de Iohanis si care sunt impozitele si taxele pe care le-au redus.In rest vom,vom,…

  • Toți sînt niște fripturiști de a lui bâșinescu și pdl-ului care a distrus românica în 8 ani de hoți și cît mai multe mormane —–ce au fâcut pentru ieșeni actuali aleși ai sufrageriei bâgați pe gît ieșenilor ——guițâ cineva—milioanele de euro de care se vorbește der nu se spune în ce conturi au ajuns mare parte din ei ——și acum iar vreși ca populimea sâ va aleagâ pentru traiul vostru super + ce mai ciordiți——

  • Dar USR cand publica lista candidatilor sau nu mai candideaza cosette si bodea / sau a picat USR in groapa cu gunoi haahaaahaaaa, sa nu mai candideze la Iasi oricum nu voteaza nimeni USR la Iasi , demisia de onoare si stati in banca voastra

Adauga un comentariu