Actualitate

PNL și PSD au ajuns preșul lui Dan Voiculescu! Iată cum mogulul își impune oamenii pe listă

Publicat: 05 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
PNL și PSD au ajuns preșul lui Dan Voiculescu Iată cum mogulul își impune oamenii pe listă
Dan Voiculescu, creatorul PPUSL, vrea să iii impună lui Marcel Ciolacu și lui Nicolae Ciucă trei oameni

Faptul că actualii lideri politici sunt slabi nu mai surprinde pe nimeni, iar asta se vede din faptul că și partidele pe care le conduc ei sunt preșul mogulilor precum Dan Voiculescu. Covrigarul Marcel Ciolacu ar trebui să fi rămas să vândă produse de patiserie pentru că la politică și la negocieri este absolut zero, un zero barat care va costa mult pe PSD-ul ce va pierde majoritatea de europarlamentari.

Dan Voiculescu provoacă agitație în Coaliție. Conversațiile dintre PSD și PNL pentru selectarea candidaților la alegerile europarlamentare au întâmpinat obstacole considerabile odată ce Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) creat de Dan  Voiculescu a solicitat trei poziții eligibile pe lista Coaliției în schimbul sprijinului mediatic oferit de trustul Intact, conform informațiilor furnizate de surse HotNews.ro. Aceste discuții nu sunt recente, ci au început acum câteva săptămâni și s-au accentuat după refuzul PSD de a accepta oferta lui Cristian Popescu Piedone de a candida la primăria Capitalei. În schimb, social-democrații au promis să sprijine câțiva candidați ai PUSL pe lista pentru alegerile europarlamentare, au dezvăluit sursele menționate.

PUSL prin creatorul lui, Dan Voiculescu, își dorește să impună pe locurile eligibile, pe lista Coaliției, numele lui Maria Grapini, Sabina Iosub și Lavinia Șandru pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie. Ca urmare a sprijinului mediatic oferit de trustul Intact, social-democrații sunt de acord să acorde un loc eligibil pentru Maria Grapini, care, de altfel, figura deja pe lista neoficială a social-democraților pentru alegerile europarlamentare, conform surselor HotNews.ro.

Mogulul Dan Voiculescu va migra la PNL

PSD-ul va pierde majoritatea europarlamentară pentru că, așa cum ne-am obișnuit, mogulul Dan Voiculescu va migra cu cei trei europarlamentari spre PNL. Din aceste considerente, covrigarul Marcel Ciolacu va rămâne cu buză umflată și cu o minoritate de europarlamentari.

În altă ordine de idei, romanii trebuie să înțeleagă că actuala clasă politică nu face nimic altceva decât să vândă pe bucăți țara, să fure, să creeze o instabilitate economică și să guverneze înfruptându-se din ciolan.

Romanii trebuie să îşi dea seama, odată pentru totdeauna, că ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL nu doresc o Românie patriotă, nu doresc o Românie bogată și deșteaptă, vor să conducă prin frică și dezbinare. În 2024 este timpul ca romanii să iasă la vot și să pună ștampila pe oameni patrioți, oameni care vor să facă ceva pentru țară nu să facă doar jocuri politice și să se joace de-a guvernarea!

Adauga un comentariu