Sport

Poli Iași, înfrângere așteptată, dar prea drastică! Antrenorul Daniel Pancu, extrem de dezamăgit!

Publicat: 19 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Poli Iași înfrângere așteptată dar prea drastică Antrenorul Daniel Pancu extrem de dezamăgit
Antrenorul Politehnicii Iași Daniel Pancu

Cu mulți titulari indisponibili, Daniel Pancu a fost deranjat și de atitudinea celor din teren.

„Lucrurile pe care eu nu le suport în viață și în fotbal, blazarea și frica, au ieșit în față în prima repriză. Degeaba avem un plan tactic, degeaba pregătim ceva, dacă intrăm pe teren fricoși, blazați. ținând cont și de absențele pe care le-am avut a fost conjunctura de care am profitat noi la meciul cu FCSB. Atunci a fost 5-2 pentru noi, acum am pierdut cu 4-1. Vor mai fi astfel de meciuri, din cauza acestui virus. Nimic nu mai este cum a fost înainte, vorbim degeaba despre loturi, omogenitate, progres. Eram pe un drum bun, neașteptat pentru mine, după care a trebuit să ne prezentăm fără 8 titulari. Acesta nu este fotbal!”, a spus Daniel Pancu după înfrângerea cu Sepsi OSK.

Ieșenii, „demolați” încă din prima repriză: au „reușit” și un autogol în ultimul minut!

Poli Iași – Sepsi s-a terminat 1-4, într-un meci care a avut o primă repriză dezastruoasă pentru ieșeni. Sepsi a avut o primă șansă în minutul 13, prin Istvan Fulop, care a șutat defectuos. Echipa lui Leo Grozavu a deschis scorul în Copou în minutul 24, prin Bajrovic, iar, apoi, a primit penalty în minutul 33, la un fault stupid al lui Platini asupra lui Ștefănescu. Vașvari a transformat lovitura de pedeapsă, iar, apoi, Sepsi a mai dat un gol, prin Bouhenna, și a stabilit un scor de neprezentare la pauză. Repriza secundă a început la fel ca prima, cu o ocazie a lui Sepsi, când Bajrovic a rămas singur cu portarul.

Dar ieșenii au redus diferența în minutul 53, prin Popadiuc, din pasa perfectă a veteranului Andrei Cristea. Golofca a irosit apoi o șansă bună pentru Sepsi și a tras cu sete peste poartă dintr-o poziție ideală. Meciul s-a terminat, însă, cu un autogol. De Iriondo a vrut să respingă, dar a nimerit propria poartă și Poli Iași – Sepsi s-a terminat 1-4.

Adauga un comentariu