Sport

Poli Iași promite o nouă față sub comanda lui Andrei Cristea: „Totul este diferit!”

Publicat: 08 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Poli Iași promite o nouă față sub comanda lui Andrei Cristea Totul este diferit
Fotbaliștii de la Poli Iași speră să aibă evoluții precum cea de la Sfântu Gheorghe

Deyver Vega (28 de ani) a înscris un gol superb în minutul 2 al meciului cu Sepsi. Covăsnenii au întors rezultatul, dar moldovenii au reușit să plece cu un punct, mulțumită reușitei lui Gaitan de la ultima fază.
Vega este mulțumit de atmosfera de la echipă, după ce Andrei Cristea a fost instalat în funcția de „principal”, și asigură că echipa va avea o altă față în perioada următoare.

Deyver Vega: „Totul este diferit!”

„A fost un gol frumos, dar am venit cu mentalitatea să câștigăm, sunt detalii mici pe care trebuie să le îmbunătățim, atmosfera în echipă e diferită acum, mulți s-au întors, e o nouă atmosferă. Cred că echipa a luptat, avem mentalitatea de a nu renunța și, în final, am obținut acest rezultat, dar suntem pe ultimul loc și orice punct e important. Am lucrat bine în ultimele 2-3 zile. Totul este diferit acum, veți vedea o echipă nouă în următoarele săptămâni! Nu-mi place să pierd. Nu am câștigat, iar, pentru mine, un egal e ca o înfrângere. E important acest punct, dar, acum, trebuie să întoarcem pagina și să ne gândim la următorul meci”, a spus Vega la finalul partidei cu Sepsi.

Poli Iași rămâne ultima în Liga I, cu 16 puncte, la un singur punct distanță de următoarea clasată, FC Voluntari. Pentru ieșeni urmează meciul de pe teren propriu cu Astra Giurgiu.

Adauga un comentariu