Local

Politehnica Iași are un nou antrenor: Andrei Cristea

Publicat: 31 ian. 2021
Andrei Cristea
Andrei Cristea

Politehnica Iași are un nou antrenor. Conform informațiilor făcute publice de către reprezentanții CSM Politehnica Iași Andrei Cristea va ocupa de acum această funcție.

„Jucătorul reprezentativ al echipei noastre în ultimii ani va conduce colectivul tehnic al grupării din Copou.

Andrei Cristea este unul dintre cei mai experimentați jucători în activitate din Liga I. Cu peste 400 de jocuri oficiale și 114 goluri marcate, atacantul echipei noastre își va face debutul, în noua carieră, pe banca tehnică a CSM Politehnica Iași.

«Este firesc pentru Andrei Cristea să treacă la următorul nivel și cred că acum este momentul potrivit. Cunoaște lotul, cunoaște specificul clubului și al orașului. Mai mult decât atât, se bucură de susținerea și încrederea noastră. Cred că are tot ce îi trebuie pentru a obține și rezultate frumoase ca antrenor. Noi îi dorim mult succes și să debuteze cu o victorie în primul joc în noua sa calitate, antrenor la Poli Iași!»
Ciprian Paraschiv – președinte CSM Politehnica Iași”, se arată în mesajul postat de reprezentanții CSM Politehnica Iași.

Comentarii
  • Dumnezeule! Salvăm echipa sau facem ,, experiențe,, în continuare. Pe acest președinte (Paraschiv) nu-l mai schimbă nimeni???
    Nu sunt fan Chirica dar această echipă nu mai trebuie susținută financiar.

  • Bani cheltuiți fără sens, toți banii din ce închiriază primăria Iași(parcări, spații etc.) se bagă în footbal. Ar trebui să răspundă pentru asta primarul și acoliții săi. Footbalul trebuie să fie făcut de privat, și să fie productiv, nu batjocura tuturor echipelor din țară. Cristea merită să fie antrenor, dar cu cine să facă echipa?

  • Nu va hazardati prematur. Acusi iar se termina ultima transa de bani provenita de la primarie, iar rezultatele sunt dezastruoase pe zi ce trece. Cat despre Cristea, ce sa spun, si Hagi a fost antrenor ..

  • GRESEALA , mare greseala , nu poti numi antrenor liga I un fost sportiv, chiar daca a fost el bunicel ,fara sa fi trecut printr-o scoala de specialitate dar mai ales fara experienta si expertiza in ale antrenoratului.Mare greseala si din partea lui ca a acceptat , se vede ca nu este matur in a lua decizii importante.Mare greseala si din partea lui Paraschiv , multa gargara ,fite ,impresii si arogante.Deci drum bun spre liga II.

Adauga un comentariu