National

Politehnica Iași și-a pierdut golgheterul: Michael Omoh a plecat în Israel

Publicat: 18 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Politehnica Iași și-a pierdut golgheterul Michael Omoh a plecat în Israel
Politehnica Iași și-a pierdut golgheterul: Michael Omoh a plecat în Israel

Formația Politehnica Iași și-a pierdut golgheterul, atacantul Michael Omoh luând decizia să plece în Israel, unde a semnat un contarct pe un sezon cu formația Hapoel Kfar Saba.

Atacanul nigerian a fost unul dintre oamenii de bază ai Politehnicii Iași în ultima parte a play-off-ului și era unul dintre jucătorii pe care conta pentru noul sezon și antrenorul Daniel Pancu.

Politehnica Iași și-a pierdut golgheterul: Michael Omoh a plecat în Israel

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani adus în iarnă de Mircea Rednic și care a marcat patru goluri la Politehnica Iași a ales prima ligă din Israel.

„Hapoel Kfar Saba Football Club îl întâmpină pe Michael Omoh, care a semnat astăzi cu clubul pentru un sezon cu o opțiune pentru un alt sezon. Omoh, 28 de ani, fotbalist suedez de origine nigeriană, joacă ca atacant central și ca aripă. Michael a jucat în sezonul trecut la echipa Poli Iași din Liga I a României și echipa suedeză Malebi și a marcat 8 goluri. Mult noroc Michael!”, a anunțat clubul din Israel pe site-ul oficial.

Michael Omoh s-a arătat încântat de transfer și susține că este nerăbdător să debuteze în tricoul lui Hapoel Kfar.

„Sunt foarte mulțumit că am venit să joc în Israel și abia aștept să debutez. Am auzit că este o ligă bună și este un pas mare în cariera mea. Sunt aici pentru a ajuta echipa să câștige cât mai multe meciuri și sper să am o contribuție semnificativă în îndeplinirea obiectivelor”, a declarat Michael Omoh pentru site-ul clubului Hapoel Kfar Saba.

Nici Kevin Luckasen nu mai vrea în Copou

Celălalt atacant pe care a contat Mircea Rednic în ultimele partide, Kevin Luckassen și-a manifestat intenția de a părăsi gruparea din dealul Copoului.

În această vară, în scurta perioadă de când s-a încheiat campionatul marcat de pandemiai de COVID-19, ieșenii s-au despărțit de Denis Rusu, Linas Klimavicius și Răzvan Grădinaru. Ultimul a semnat un contract cu formația FC Voluntari.

La capitolul venire, pe lângă prelungirea unor înțelegeri mi vechi, Politehnica iași nu a bifat deocamdată nicio achiziție.

Sunt negocieri pentru stoperul grec Nikos Baxevanos (21 de ani). Acesta aparține de Lazio, dar a fost împrumutat la FC Botoșani, echipă de la care va veni la Iași tot sub formă de împrumut.

Andrei Cristea a semnat un nou contract cu Politehnica Iași

Atacantul formației ieșene Andrei Cristea a anunțat zilele trecute pe pagina sa de Facebook că a semnat o nouă înțelegere cu gruparea din dealul Copoului.

„Cu sufletul plin de bucurie vă anunț că frumoasa poveste de dragoste dintre mine și Poli va continua și în următorul sezon.

Nu poate fi o bucurie mai mare pentru mine decât să mă dedic încă un sezon pentru culorile alb-albastre, pe care voi avea onoarea de a le îmbrăcă în ultimul sezon al carierei mele de fotbalist.

Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și vă invit să fiți în continuare alături de cea mai frumoasă echipă din România, Politehnica Iași!

Vacanță plăcută!”, este mesajul pe care Andrei Cristea l-a postat pe contul său de Facebook.

Adauga un comentariu