Actualitate

Poliţist bătut de un bărbat din Bucureşti! Scandal în miez de noapte în Capitală – VIDEO

Publicat: 06 iul. 2020
Poliţist bătut de un bărbat din Bucureşti

Poliţist bătut de un bărbat din Bucureşti. Un scandal în miez de noapte a izbucnit într-o zonă din Bucureşti. Un bărbat i-a aplicat un pumn în figură omului legii. În cele din urmă, scandalagiul a fost imobilizat.

Poliţist bătut de un bărbat din Bucureşti

Sindicatul Europal a anunţat, pe o pagină de socializate faptul că un poliţist a fost făcut KO de către un bărbat care, din primele informaţii se pare că ar fi recidivist. În filmuleţul prezentat de BZI.RO se vede cum poliţistul încasează din plin un pumn în figură. Bărbatul nu ar fi la prima abatere. Întâmplarea vine într-un context în care tot mai multe persoane violente îşi fac apariţia pe străzile din România. Imginile de genul au devenit tot mai dese şi releva faptul că, Ministerul de Interne, a scăpat situaţia de sub control. Este bine cunoscut faptul că foarte multe persoane aparţinând unor clanuri au venit în România în perioada pandemiei.

Bărbatul, recidivist şi sub influenţa alcoolului, a profitat de un moment de neatenţie a poliţistului

Conform declaraţiilor făcute de Europol, bărbatul agresor s-a bucurat de o neatenţie a poliţistului în cauza şi i-a aplicat un pumn în figură. Poliţiştii de la secţia nr. 26 ai răspuns la un banal apel în care se reclamă tulburarea liniştii şi ordinii publice. Totuşi, ajunşi la faţa locului s-a constatat că bărbatul nu avea nicio reţinere în faţa oamenilor legii:

”Un recidivist sub influența alcoolului, fapt despre care, evident, în momentul interacțiunii polițiștii nu aveau cunoștință și o clipă de neatenție ne demonstrează cât de ușor este să ajungi victimă. Polițiștii Secției 26 au intervenit azi noapte la un banal apel 112, în care se reclamă tulburarea liniștii și ordinii publice, iar la fața locului au găsit un bărbat care nu a avut nicio reținere în a-l lovi pe colegul nostru. Această scenă ne demonstrează că indiferent de situație, polițiștii nu trebuie să lase garda jos și să subestimeze persoană din fața lor”, au scris polițiștii de la Sindicatul Europol.

Agresorul a fost imobilizat şi dus la poliţie

Conform comunicatului emis de poliţie, agresorul a fost ulterior imobilizat şi dus la secţie. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore cu propunerea de arestare preventivă pentru ultraj.

„La data de 4 iulie, în jurul orei 23,00, prin apel 112 s-a reclamat faptul că pe o stradă din sectorul 4 un bărbat loveşte autoturismele parcate. Poliţişti din cadrul Secţiei 26 au depistat persoana în cauză, care lovise două autoturisme parcate, provocând distrugeri la nivelul ştergătoarelor şi oglinzilor”, informează Poliţia Capitalei într-un comunicat.

Întrucât bărbatul a devenit agresiv şi a lovit un poliţist, acesta a fost imobilizat şi dus la poliţie, unde a fost identificat şi ulterior internat într-o unitate spitalicească. În cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Traian Băsescu, avertisment dur legat de clanurile ţigăneşti care au revenit în România

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, lansează un avertisment dur ce are legătură cu clanurile de ţigani care au revenit în România. Fostul preşedinte afirma, într-o postare publicată pe o reţea de socializare faptul că aceştia par să refuze să respecte legile ţării.

Traian Băsescu afirma faptul că dacă MAI continua să traseze impasibil problema, peste şase luni romanilor le-ar putea fi frică să mai iasă pe străzi după căderea întunericului, sau le-ar fi frică să plece într-o vacanţă de frica hoţilor care i-ar putea lăsa fără bunurile din locuinţa. DETALII AICI

Adauga un comentariu