Actualitate

Poliţiştii au descins la mai mulţi indivizi care s-au dat drept preoţi. Printre cei vizați se află și fratele lui Tzanca Uraganu – UPDATE

Publicat: 06 dec. 2022
Poliţiştii au descins la mai mulţi indivizi care s-au dat drept preoţi. Printre cei vizați se află și fratele lui Tzanca Uraganu - UPDATE
Descinderi la preoți falși, în județul Prahova

Sunt percheziții în aceste momente la mai mulți indivizi care s-au dat drept preoți. Descinderile au loc în județul Prahova. Preoții falși promiteau să rezolve orice problemă, în schimbul unor sume de bani.

UPDATE: Fratele manelistului Tzanca Uraganul, a fost săltat de mascați după ce s-a dat drept preot și a câștigat o mulțime de bani.

Descinderile din județul Prahova i-au vizat și pe unii maneliști. Preoții falși promiteau să rezolve orice problemă, în schimbul unor sume de bani. Unul dintre bărbații care se dădeau drept preoți este chiar fratele lui Tzanca Uraganul.

Cel mai probabil, acesta va fi reținut, scrie Antena 3.

Știre inițială

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, efectuează 3 percheziții domiciliare, în județul Prahova, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Bănuiții ar fi utilizat o rețea de socializare, prin intermediul căreia ar fi pretins că ar fi preoți și ar putea rezolva diverse probleme.

Aceștia erau contactați de persoanele vătămate, cărora le-ar fi promis că pot rezolva orice problemă, determinându-le să plătească diferite sume de bani, pentru aceste servicii.

Prejudiciul estimat în cauză este de 80.000 de lei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

La acțiune participă și luptători din cadrul serviciilor pentru acțiuni speciale Gorj și Prahova, dar și polițiști ai serviciilor criminalistice Gorj și Prahova.
Adauga un comentariu