Actualitate

Poliţiştii au închis cimitirul unde va fi înmormântat Emi Pian. Niciun credincios nu poate intra

Publicat: 09 aug. 2020
Poliţiştii au închis cimitirul unde va fi înmormântat Emi Pian
Poliţiştii au închis cimitirul unde va fi înmormântat Emi Pian

Momente şocante se petrec duminică, 8 august 2020 la cimitirul Tudor Vladimirescu din Bucureşti. Poliţiştii au închis cimitirul unde va fi înmormântat Emi Pian. În condiţiile în care, astăzi este duminică şi credincioşii obişnuiau să vină să se roage la mormântul rudelor ucise.

Poliţiştii au închis cimitirul unde va fi înmormântat Emi Pian

În această zi de 9 august 2020, interlopul Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu, va fi înmormântat la cimitirul Tudor Vladimirescu din Bucureşti. Slujba de înmormântare a avut loc deja, oar cortegiul funerar s-a deplasat sub supravegherea oamenilor legii. Totuşi, poliţiştii au fost depăşiţi de eveniment, că de fiecare dată.

Din informaţiile deţinute de presa de la Bucureşti, se pare că oamenii legii au închis de tot cimitirul, iar accesul se face doar pentru persoanele care sunt trecute pe lista de ‘invitati’ dată de interlopi poliţiştilor. În altă ordine de idei, oamenii credincioşi care au venit să se roage la mormântul rudelor decedate nu au putut să intre în cimitir. Oamenii legii nu lasa nicio persoană să intre, asta în condiţiile în care unii oameni au venit şi cu o oră înainte de a ajunge cortegiul funeral la cimitir.

Zeci de rude şi cunoscuţi s-au strâns în jurul interlopului

Până la această oră, s-au strâns zeci, sute de persoane la înmormântare. La faţa locului sunt prezente şi echipaje de la jandarmerie şi poliţie. Conform calculelor făcute până acum, se preconizează că în total vor fi prezente peste 1000 de persoane, la înmormântare. Nici nu mai poate fi vorba de distanţare fizică, iar măştile sunt prezente pe alocuri, iar acolo unde sunt prezente, ele sunt purtate în mod greșit, deci zero protecție.

Emi Pian a fost ucis cu un cuțit de bucătărie

Emi Pian, în vârstă de 39 de ani nu a rezistat în fața loviturilor foarte puternice și ar fi căzut la pământ, intrând în stop cardio respirator. Interlopul a ajuns la Spitalul Universitar în stop cardio respirator, dar și cu urme vizbile de violență, și s-a stins din viață la scurt timp după internare.

Totodată, la fața locului, polițiștii implicați în anchetă au ridicat și un cuțit de bucătărie, despre care se presupune că ar fi fost folosit de cel care l-a înjunghiar pe Emi Pian.

Comentarii
  • Oare de ce noi, contribuabilii, suportam cheltuielile imense pentru publicitatea unor hoarde salbatice?
    De ce nu-i lasă Politia și Jandarmeria sa se măcelărească intre ei, să se facă selecția necesară, să mai scăpăm de acești primitivi? Am ajuns noi, românii, să-i…discriminăm pozitiv.

  • Alooo, autoritaile, politia, dicotu, sunteti penibili!!!! Dar mai ales grohii din clasa politica!!! Datorita voua au ajuns aceste jeguri aici. Unde sunt legile corecte si pertinente?! Judecatorii, de ce clanurile sunt in libertate dupa ce v au fost duse in fata instantei??? La clanul de nespalati din Iasi, a-ti lungit-o si ati lalait-o 10 ani ca sa se prescrie majoritatea faptelor si sa se uite! DNA, unde sunteti???

Adauga un comentariu