Eveniment-Social

Polițiștii din Iași au prins mai mulți șoferi băuți la volan. Au fost deschise dosare penale pe bandă rulantă

Publicat: 08 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Polițiștii din Iași au prins mai mulți șoferi băuți la volan. Au fost deschise dosare penale pe bandă rulantă
Polițiștii din Iași au desfășurat mai multe controale în urma cărora au deschis dosare penale

Polițiștii din Iași au depistat mai mulți șoferi sub influența băuturilor alcoolice la volan. În urma controalelor au fost deschise mai multe dosare penale pe numele celor prinși pe picior greșit

Polițiștii din Iași au făcut mai multe controale, iar în urma acestora au fost depistați mai mulți șoferi sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în seara de 6 septembrie a.c., un tânăr de 24 de ani, din comuna Costuleni, în timp ce ar fi condus un autoturism pe raza comunei Costuleni ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi acroșat două capuri de pod, răsturnându-se pe cupola autoturismului. În urma impactului, conducătorul auto și pasagerul din autoturism au fost răniți. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că tânărul de 24 de ani nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, în urma testării sale cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Dosare penale pe bandă rulantă deschise de polițiștii ieșeni

Tot polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Iași au depistat un bărbat de 57 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Sinești, fiind sub influența alcoolului, în urma testării sale cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar cercetările continuă.

Și polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârlău au depistat un bărbat de 32 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Hârlău, fiind sub influența alcoolului, în urma testării sale cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar cercetările continuă.

S-a urcat beat la volan și a acroșat un autoturism parcat

Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în seara de 6 septembrie, un bărbat de 53 de ani din comuna Stolniceni-Prăjescu ar fi condus un autoturism pe raza comunei Mogoșești-Siret fiind sub influența alcoolului și ar fi acroșat un alt autoturism staționat, în urma impactului rezultând doar pagube materiale. În urma testării șoferului cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Adauga un comentariu