Local

Poliţiştii din judeţul Iaşi au desfăşurat noi acţiuni pentru prevenirea şi limitarea infectării cu SARS-CoV 2

Publicat: 24 oct. 2020
Politisti ieseni in parc unde au desfasurat actiuni de prevenire a COVID-19
Poliţiştii din judeţul Iaşi au desfăşurat noi acţiuni pentru prevenirea şi limitarea infectării cu SARS-CoV 2

La data de 23 octombrie a.c., sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate noi acţiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului COVID 19.

La activităţile desfăşurate au participat peste 170 de poliţişti şi polițiști locali şi au fost verificate 89 de societăți comerciale şi 26 de mijloace de transport persoane, în total fiind legitimate 501 persoane.

În urma neregulilor constatate pe parcursul acţiunilor au fost aplicate 104 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 24.000 de lei, dintre care 103 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.

Comentarii
  • militia ne protejeaza viata !!! exaltant ,nu ne protejeaza de hoti,pedofili,interlopi si alti binevoitori pentru ca sunt ocupati sa ne amendeze ca nu suntem cu gurile astupate !!!! traiasca organul protector !!!

  • Alooo, Politia de la Mogosesti-iasi, faceti nani?Se fac botezuri si evenimente sub nasul vostru si voi nu vedeti, nu auziti? Bine ca ati amendat la parastas ca nu era muzica sau chiuituri si unde e cumatrie cu muzica si petade nu auziti.
    Seful de la Sectia de la Ciurea pune-i la treaba sa patruleze, sa culeaga informatii sa afle cine urmeaza sa incalce legea. Nu e lege pentru toti?

  • Patrula pedestra, nu auto. Erau mult mai eficiente. Cu auto e total ineficient, dar total. Nu zice nimeni sa nu aiba si patrula auto, dar nu toti sa stea numai in masini. Pe jos nu mai vezi unul, nicaieri. Dupa ce trec ei si asta dureaza cateva secunde cat ruleaza masina, toate lucrurile sunt si raman la fel. Dar cu cine ?? Acum vad ca merg cu turma, total ineficient. In fine.

  • asta e antrenament pentru prevenirea si combaterea opozantilor regimului … bun asa, si doctorii, cercetatorii sa iasa in strada sa dea amenzi, sa dirijeze circulatia etc.

  • Altfel spus piratii au iesit in larg in cautare de prada !, statul are vistieria goala, acusi trebuiesc date bonusuri de Craciun, de vacanta , de unde taica ?, asa ca au trimis cainii de lupta sa rupa tot ce prind !

Adauga un comentariu