Local

Polițiștii fac controale în Iași pentru a vedea dacă cetățenii respectă măsurile de prevenție impuse de autorități – Galerie Foto, Live Video

Publicat: 09 nov. 2020
Controale Poliție Iași
Controale Poliție Iași

Începând de astăzi, 9 noiembrie 2020, în vederea stopării extinderii pandemiei de coronavirus, se vor aplica noi măsuri de prevenție. Toți românii sunt obligați să poarte mască de protecție indiferent de valoarea ratei de incidență, este încurajată munca la domiciliu și decalarea programului, unitățile de învățământ preuniversitar se vor închide, activitățile desfășurându-se în mediul on-line, circulația în intervalul orar 23.00-05.00 este interzisă, fiind introdusă și declarația pe proprie răspundere, aniversările și petrecerile sunt interzise, piețele agroalimentare în aer liber se închid și magazinele se închid la ora 21.00 (cu câteva excepții).

Pe mai multe străzi din Iași sunt prezente echipaje de poliție care verifică dacă cetățenii respectă măsurile impuse de autorități. Fiecare persoană care iese din locuință în intervalul orar 23.00-05.00 trebuie să aibă asupra sa o declarație pe proprie răspundere care să justifice motivul ieșirii.

Click aici pentru a vedea care sunt măsurile care intră în vigoare de astăzi, 9 noiembrie 2020.

Adauga un comentariu