Local

Polițiștii ieșeni au intrat în alertă după dispariția unei minore. A fost găsită – FOTO/ UPDATE

Publicat: 12 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Polițiștii ieșeni au intrat în alertă după dispariția unei minore. A fost găsită - FOTO UPDATE
Polițiștii ieșeni au intrat în alertă după dispariția unei minore

Polițiștii ieșeni au intrat în alertă după dispariția unei minore. Aceasta a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

UPDATE: Minora a fost găsită pe raza municipiului Roman, județul Neamț. Verificările continuă pentru clarificarea întregii situații de fapt.

Știre inițială

La data de 10 iulie a.c., în jurul orei 22.20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Frumos au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 8 iulie a.c., Florentina Roxana Udilă, de 15 ani, din orașul Târgu Frumos a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Polițiștii ieșeni au intrat în alertă după dispariția unei minore: A plecat de acasă de vineri

Semnalmentele minorei: înălţime 1,50 m, greutate 45 de kilograme, constituție atletică, ochii negri, păr creţ-roşcat, ten deschis.

La data plecării, aceasta era îmbrăcată cu pantaloni tip blugi de culoare gri, bluză gri şi adidaşi albi.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Bărbat din Iași, dat dispărut

Poliţiştii ieşeni caută un bărbat care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea bărbatului sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

La data de 06 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Urbană Iași au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 02 iulie a.c., GRIGORAȘ RADU, de 37 de ani, din mun. Iași a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmentele bărbatului: înălţime 1,76 m, greutate 68 de kilograme, ten deschis, ochi căprui, fața ovală, păr șaten grizonat, tuns scurt. La data plecării acesta era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni scurți de culoare închisă, un tricou şi era încălţat cu o pereche de pantofi Adidas bleumarin, cu șireturi de culoare roșu neon. Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Tânără din Botoșani, dispărută de acasă

Polițiștii din Botoșani cer ajutorul populației pentru identificarea unei tinere de 17 ani dată dispărută.

Claudia Florentina Hrițcu a plecat în noaptea de 26 spre 27 mai de la domiciliul său din comuna Trusesti și nu s-a mai întors.

Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe prin Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să se adreseze oricarei unitati de politie.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,65 m, greutate 50 kg, păr blond, lung; ochi albaștri.

Pe frunte are un semn din naștere.

La momentul plecării era îmbrăcată cu o geacă scurtă din fâș, culoare maro, pantaloni negri, iar în picioare purta teniși negri.

Recompensă pentru găsirea unei fete în vârstă de 17 ani

O tânără în vârstă de 17 ani din Crăciuneşti, Maramureş a dispărut de acasă, a anunţat familia ei, care a alertat Poliţia, şi spune că oferă recompensă găsitorului.

Mesajul a fost postat şi pe o reţea de socializare, în speranţă că cineva o vede şi o recunoaşte.

„Dispărută de acasă. Dacă aveți detalii ne puteți contacta la numărul de telefon 0743.662496. Oferim recompensă. Nume: Iațuc Andrea Valentina”, este mesajul familiei, potrivit actualmm.ro.

Conform tatălui tinerei, fata a plecat de-acasă marţi, în jurul orei 16.00 şi are telefonul închis.

Tânăra era îmbrăcată în colanți de culoare neagră, tricou negru și purta adidași de culoare roz.

„A fost sesizată plecarea voluntară de la domiciliu a unei tinere de 17 ani. În acest moment, polițiștii fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a plecat și pentru găsirea sa”, se arată în comunicatul IPJ Maramureș.

Cei care o văd sunt rugați să sune la numărul de urgență 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.

 

Adauga un comentariu