Prima pagină » Local » Poliţiştii ieșeni au reţinut mai multe permise de conducere după o acţiune fulger
Poliţiştii ieșeni au reţinut mai multe permise de conducere după o acţiune fulger

Poliţiştii ieșeni au reţinut mai multe permise de conducere după o acţiune fulger

11 iun. 2024, 14:22, 1 ,
BZI.ro, în Local

Poliţia Rutieră Iaşi a demarat mai multe controale pentru siguranţa cetățenilor ieşeni. Astfel, în urma unei acţiuni pe raza municipiului oamenii legii au reţinut mai multe permise de conducere.

„Pentru creșterea gradului de siguranță rutieră la nivelul județului Iași, la data de 10 iunie a.c, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Iaşi – Biroul Rutier au organizat şi executat o acţiune pe raza municipiului Iaşi, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, punând accent pe nerespectarea normelor referitoare la prioritatea de trecere a vehiculelor.
În cadrul acțiunii au fost aplicate 102 sancțiuni contravenționale, dintre care 10 pentru prioritate vehicule, 2 pentru prioritate pietoni iar de 90 pentru alte abateri.
În urma măsurilor aplicate, polițiștii au reținut 16 permise de conducere, din care care 10 pentru prioritate vehicule, 2 pentru prioritate pietoni 10 iar 4 pentru alte abateri.
Spre exemplu, un bărbat, de 63 de ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul dinspre Podu Roș spre Tudor Vladimirescu, nu a acordat prioritate de trecere altui autovehicul care circula pe drum cu prioritate.
Bărbatul a fost sancționat contravențional și s-a dispus măsura reținerii permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile”, a transmis IPJ Iași.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *