Local

Polițiștii locali din Iași vor consuma carburanți de 30.000 de euro! Trei companii s-au prezentat la licitație

Publicat: 26 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Polițiștii locali din Iași vor consuma carburanți de 30.000 de euro Trei companii s-au prezentat la licitație
Flota de mașini a Poliției Locale va beneficia de un contract pentru furnizarea carburanților

Trei companii vor să furnizeze carburanți Poliției Locale Iași. Sesiunea de deschidere a ofertelor a fost inițiată. Prețul cel mai mic este un criteriu de departajare a ofertelor în cadrul procedurii. Totodată, a fost lansată și licitația pentru furnizarea serviciilor de pensiune pentru caii din dotare

Poliția Locală Iași a demarat programul anual de achziiții. Astfel, în cursul acestei săptămâni, autoritatea contractantă a demarat licitația pentru furnizarea mai multor loturi de carburanți. Valoarea estimată a contractului este de 168.319 lei fără TVA, aproape 30.000 de euro.

La sesiunea de depunere a ofertelor s-au prezentat 3 companii: Rompetrol Downstream SRL (9,2 miliarde de lei cifră de afaceri), Mol România Petroleum Products SRL (5,5 miliarde cifră de afaceri), Lukoil România (5,9 miliarde de lei cifră de afaceri). Comisia de evaluare va alege oferta furnizorilor cu prețul cel mai mic depusă în cadrul procedurii. Poliția Locală a organizat o procedură și pentru cumpărarea unei autoutilitare.

Polițiștii locali din Iași vor consuma carburanți de 30.000 de euro pe drumurile din Municipiul Iași

Conform caietului de sarcini, necesarul este de 1.800 de litri de benzină fără plumb și 25.545 de litri de motorină euro diesel.

”Ofertantul va face dovada că deține cel puțin 3 stații de alimentare în Municipiul Iași. Se vor asigura un număr de 2 carduri de rezervă care vor fi alimentate numai la solicitarea beneficiarului. Cardurile de carburanți vor permite creditarea fără dobândă a consumului pentru luna în curs, pentru autoturismele care aparțin parcului auto al Poliției Locale Iași. Sistemul de livrare a carburanților în baza cardurilor trebuie să permită beneficiarului accesul la informații despre data și ora alimentărilor, cantitatea, numărul km parcurși, stația de alimentare pentru fiecare autovehicul în parte”, sunt condițiile impuse de Poliția Locală.

În trecut, instituția a organizat concursuri pentru promovarea angajaților în instituție.

Un nou contract pentru caii de la Poliția Locală

Totodată, Poliția Locală a demarat licitația pentru furnizarea serviciilor de pensiune pentru caii din dotare. Contractul ar urma să se desfășoare pe o perioadă de 9 luni, începând cu data de 01.04.2022. Serviciile trebuie asigurate pentru un număr de 10 cai. Valoarea estimată a contractului este de 192.100 de lei fără TVA, aproape 40.000 de euro.

”Prin serviciile de pensiune cai, prestatorul se obligă: să asigure găzduirea cailor în boxe individuale de minimum 3,00×3,50 m, cu adăpători automate și deschidere către linia grajdului; să asigure iluminat optim al grajdului, atât natural pe toate laturile, cât și artificial; să asigure furajarea cailor de trei ori pe zi, la ore stabilite de comun acord cu beneficiarul, în funcție de tipul fiecărui cal și tipul de antrenament din perioada respectivă, cantitățile de furaje fiind de: fân/lucernă-12 kg/zi/cap, ovăz/orz-6 kg/zi/cap, să asigure așternut permanent din talaj sau paie”, se arată în caietul de sarcini.

Polițiștii locali din Iași vor intra în posesia carburanților după finalizarea procedurii de achiziție.

Adauga un comentariu