Eveniment-Social

PONT pentru studentii de la universitatile Cuza si cea Tehnica din Iasi. Google este in prim-plan

Publicat: 21 nov. 2016
_____ Vizualizări 0 Comentarii
PONT pentru studentii de la universitatile Cuza si cea Tehnica din Iasi. Google este in prim-plan
1
Atelierul Digital vine atat la Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC), cat si la cea Tehnica (TUIASI) Gheorghe Asachi. Astfel, la Cuza, manifestarea va avea loc în Aula Magna Mihai Eminescu din corpul A, maine, 23 noiembrie 2016, în intervalul orar 18:00 – 21:00. Pe de alta parte, la TUIASI, manifestarea este programata in aceeasi zi, tot cu incepere de la ora 18:00, la Facultatea de Constructii de Masini, Sala TCM2.

 Citeste si : Cursuri gratuite de engleza la Universitatea Tehnica Iasi

Înscrierile se fac pe www.atelieruldigital.com si este de ajuns sa participati doar la o sesiune pentru a va începe drumul catre certificarea Google. Evenimentul este organizat de Fundatia Leaders, cu sutinerea Google Romania si în colaborare cu Universitatea  Cuza, AIESEC si PRIME Iasi.

La eveniment va fi prezent unul dintre urmatorii specialisti Google: Elena Dobre, strategist în marketing on-line, Cristian Ignat – Fondator Canopy, Anabela Luca – Managing Director si Online Marketing Consultant, trainer la Adlemonade, Dragos Smeu, Performance Manager Kubis Interactive, Adrian Enache – Co-founder The Masterplan Agency, Birtha Attila 0 fondator proClick.ro sau Sorin Sfetcu – Deputy Managing Director iProspect. Atelierul Digital reprezinta o oportunitate gratuita pentru tinerii cu vârste cuprinse între 16 si 35 de ani, care vor putea învata de la specialisti Google despre ce înseamna un profil virtual, SEO, AdWords, cum pot folosi Youtube-ul în avantajul lor, despre importanta unei pagini de contact pe propriul website sau cum sa îti faca un formular de feedback on-line.

Întâlnirile sunt punctuale, iar durata unui curs este de trei ore. Dupa finalizarea cursului, participantii vor primi o diploma si îti vor putea aprofunda cunostintele pe o platforma on-line gratuita, unde vor sustine o serie de teste, iar la final vor obtine o diploma certificata de Google si IAB Europe, recunoscuta de toti angajatorii din Europa.

Adauga un comentariu