Titlurile zilei

Pornit să ucidă! Înainte să pună cuțitul la gâtul unei femei la o unitate bancară, a vrut să-l omoare pe cel care l-a băgat la pușcărie – FOTO, VIDEO

Publicat: 22 nov. 2019

Femeia a povestit speriată cum și-a văzut moartea cu ochii. Infractorul a fost prins într-un timp record. Prejudiciul a fost recuperat

Un tânăr abia ieșit din pușcărie a băgat frica într-o comunitate întreagă. Miercuri, în jurul prânzului, Bogdan Ionuț Frățică a intrat înarmat într-o unitate bancară din comuna Schitu Duca. A amenințat o femeie cu un cuțit, a înțepat-o și a determinat-o să îi dea 2.500 de lei. Aceasta a povestit speriată cum și-a văzut moartea cu ochii.

„Greșeala mea a fost că nu am încuiat ușa. Mereu o încuiam, dar nu știu cum a rămas deschisă. A intrat în mână cu un rucsac. A început să caute în el, spunându-mi că vrea să-i schimb niște euro. Din rucsac a scos un cuțit de bucătărie și a început să mă lovească și să ceară bani”, a povestit victima.

Polițiștii ieșeni l-au prins pe infractor într-un timp record.

„Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Iași și Serviciului de Investigații Criminale Iași au identificat și depistat, cu operativitate, un tânăr, de 27 de ani, din comuna Schitu Duca, bănuit de tâlhărie calificată. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 20 noiembrie, în jurul orei 13:50, acesta ar fi intrat într-o unitate bancară din comuna Schitu Duca, având asupra sa un cuțit, iar prin amenințări și exercitarea de acte de violență asupra unei angajate, ar fi sustras aproximativ 2.000 de lei. Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, iar în aproximativ 20 de minute, tânărul a fost depistat pe raza comunei Schitu Duca”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Tânărul a fost oprit cu focuri de armă

Frățică nu a vrut să se oprească atunci când polițiștii erau pe urmele sale.

„Polițiștii l-au somat, însă acesta ar fi încercat să fugă, fapt pentru care au fost efectuate focuri de armă de avertizare, în plan vertical, tânărul fiind prins. Prejudiciul a fost recuperat. În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul bănuit de comiterea faptei a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, iar judecătorii au decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile”, au completat reprezentanții IPJ Iași.

Până să ajungă la unitatea bancară, agresorul s-a oprit în sat și a vrut să-l omoare pe un bărbat care deține un magazin.

„Înainte de a comite tâlhăria, tânărul a avut o altercație cu un bărbat. În urmă cu câțiva ani, Frățică i-a spart magazinul bărbatului și a fost închis. A vrut să se răzbune pentru asta”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

Pentru faptele sale, tânărul se va întoarce în penitenciar. Având în vedere că este recidivist, pedeapsa pe care o va primi nu va fi prea blândă. Reporterii BZI vă vor ține la curent cu întreaga anchetă.loading...

Comentarii
  • Astfel de jeguri ale societății trebuiesc impuscate direct in cap! Acum ce se va întâmpla?! Stă câțiva ani buni în inchisoare pe bani publici. După care o ia de la capăt.

  • Dacă ar sta la puşcărie cîţiva ani buni ar fi foarte bine, dar, apare ministru al justiţiei cîte un TODOREL şi scapă după cîteva luni, şi iar o ia de la capăt.

  • Fratiori lui Tudorel, Iordache, Dan, Dragnea si Dancila ( Echipa PSD). Halal justitie si n-ar fi rau daca legile ar fi fost ca cele din China.

  • Haoleeu, dar ce aspect de jmeker, de barosan mondial, de imparat galactic si de faraon universal are, mana-i-as freza aia a lui dă jmeker mafyot!

  • Guru si Mitica, haideti sa gandim un pic. Lumea greseste, dar nu toti is niste fiare, violatori, etc. Problema e in penitenciare, acolo ei ar trebui reeducati, dar cine sa o faca. Cand ies nimeni nu ii angajeaza, statul nu ii sprijina si atunci cine e vinovat. Asa cum statu le asigura mancare, ar ttebui sa se implice si duoa ce ies din puscarii. Sa faca ceva programe. Ce ne facem, ii pedepsim pe viata pe toti, ce vina are ca a gresit, a gresi e omeneste, nu? Toti suntem o ura, un neam dezbinat, UEne a adua unde se vroia, sa ne injuram si sa ne uram. Pacat de aceste gândiri!!!

Adauga un comentariu