Local

Poșta Română deschide, în Iași, un nou punct de lucru. Angajații nu mai făceau față volumului de muncă – FOTO

Publicat: 02 nov. 2023
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Poșta Română deschide în Iași un nou punct de lucru. Angajații nu mai făceau față volumului de muncă - FOTO
Poșta Română va deschide un nou punct de lucru în Iași

Având în vedere fluxul mare de lucru în cartierul Alexandru cel Bun, Poșta Română a decis înființarea unui nou oficiu în cartierul Dacia

Angajații de la Oficiul Poștal nr. 11 se ocupă de patru cartiere din Iași, Alexandru cel Bun, Mircea cel Bătrân, Galata și Dacia. Având în vedere numărul mare de cetățeni care depind doar de un singur oficiu poștal, compania a hotărât să înființeze un nou ghișeu. Astfel, va fi deschis, în perioada următoare, ghișeul 1 al Oficiului Poștal 11.

Poșta Română deschide, în Iași, un punct de lucru

Conducerea Poștei Române din Iași a analizat faptul că, în perioadele trecute, în special la sfârșitul anului, oficiile poștale sunt extrem de aglomerate, mai ales cel din Alexandru cel Bun. Aici, angajații trebuie să se ocupe de aproximativ 100.000 de oameni, astfel că se creează cozi interminabile. Soluția companiei este să înființeze un nou ghișeu în cartierul Dacia, care va fi inaugurat săptămânile acestea.

„Noi, acum, facem ultimele verificări și amenajări, după care vom deschide noul oficiul. În cartierul Alexandru cel Bun sunt 40.000 de locuitori, la Oficiul Poștal nr. 11 merg oameni din 4 cartiere ale Iașului, Alexandru, Dacia, Mircea cel Bătrân și Galata. Având în vedere fluxul foarte mare de servicii pe care trebuie să le oferim, am decis că este necesar să oferim un nou oficiu în cartierul Dacia”, a precizat Radu Ursanu, directorul Regionalei Poștei Române din Iași.

Noul ghișeu vine în ajutorul clienților și angajaților

Radu Ursanu
Conducerea preconizează că aceasta schimbare va crește calitatea serviciilor oferite de companie

Deși poate multă lume crede că cetățenii nu mai folosesc serviciile Poștei Române, realitatea este cu totul alta. În continuare, oamenii apelează la curieratul companiei, iar corespondența fiecărui cetățean trece pe la oficiul poștal. Pe lângă acestea, mulți ieșeni încă plătesc facturile la poștă sau chiar efectuează transferuri de bani.

„Aici va fi ghișeul 1 al Oficiului Poștal nr 11. Înainte a mai fost oficiul nr. 5, dar a fost suspendat, în clădirea Romtelecom. Dar asta s-a întâmplat cu mult timp în urmă. Având în vedere că oferim diferite servicii în această perioadă, se aglomerează oficiul 11 până la sfârșitul anului. Pe lângă asta mai există curieratul și coletăria. Acest ghișeu va veni în sprijinul angajaților noștri, dar în special pentru clienți care nu vor mai trebui să aștepte prea mult timp. Nu au fost făcute angajări în acest sens, special pentru ghișeu, vom delega angajați acolo pentru a se ocupa de toate atribuțiile”, a mai adăugat Radu Ursanu.

Poșta Română deschide, în Iași, un nou punct de lucru, având în vedere fluxul de lucru prea mare din această perioadă.

Comentarii
  • mai intra lumea in agentiile Postei Romane? in afara de ridicat pensii si alocatii de la ghiseu la ce mai foloseste Posta Romana? coletele lumea le trimite prin firmele private de curierat Fan Curier, DPD, Sameday, s.a.

  • Am trimis prin posta romana o recomandata intr-o localitate aflata la 10 km de Iasi si a ajuns la destinatar dupa 2 saptamani! Cum naiba nu da faliment mizeria asta de institutie, chiar nu inteleg. Trebuie privatizata, restructurata si modernizata urgent.

  • Restructurare in Romania inseamna sa plece din oamenii de jos si sa ramana niste directori.
    Posta functioneaza din veniturile proprii, nu de la buget, asa ca intrebarile ce s-ar pune ar fi de ce nu e un profit mai mare, ca in cazul firmelor de curierat?
    La intrebarea asta tot directorii pot raspunde.

Adauga un comentariu