Postările cu pisici amuzante și cute, populare pe internet. Freud, motanul faimos din România

13 dec. 2021, 16:43 _____ Vizualizări
BZI.ro, în Fun

Iubim postările cu pisici amuzante și cute. De aceea multe feline ajung vedete internaționale. Una dintre acestea este chiar de la noi din țară. Motanul Freud are peste 16 mii de urmăritori pe Instagram. De asemenea, pisica Pusheen este la fel de îndărgită. Recent, protagonista de benzi desenate a colaborat cu Hello Kitty pentru o linie de accesorii.

Pisica este unul dintre cele mai populare animale de companie. Spre deosebire de câini, acestea sunt independente și fac numai ceea ce vor. Pe internet găsim o mulțime de poze cu pisici amuzante, cu păr sau fără. Oamenii adoră aceste fotografii deoarece le oferă o stare de bine. Cu toate acestea, există și persoane care preferă câinii.

Cele mai populare pisici amuzante de pe net

Pisicile sunt foarte amuzante, mai ales în interacțiunile pe care le au cu copii. De multe ori, felinele dorm lângă copii și îi iau de mână și se urcă pe ei… sau invers. Oamenii iubesc pisicile amuzante atât de mult, încât crează pagini de facebook dedicate acestora. În filmările postate pe aceste pagini, pisicile dorm pe calorifer, se sperie de obiecte inerte sau de alte lucruri. Cu toate acestea, pentru a avea chef de joacă, trebuie să știm cum să avem grijă de ele chiar și în perioadele mai delicate.

Una dintre cele mai amuzante pisici de pe internet este Pusheen. Aceasta este protagonista unei serii de benzi desenate, foarte populară în mediul online. Deoarece este atât de apreciată, fanii ei găsesc produse și jucării cu pisica lor preferată. Prima bandă desenată cu Pusheen a apărut în anul 2010, iar în 2011 a fost creat site-ul oficial.

Recent, Pusheen a lansat o linie de rechizite în colaborare cu Hello Kitty. Celebra pisicuță este prezentă pe Instagram, unde postează scurte videoclipuri animate. Acum 4 zile mânca ramen dintr-un bol prea mare pentru ea. La începutul lunii decembrie, îi învăța pe fani cum să facă un tablou. Desigur, indicațiile erau date în stilul caracteristic personajului și se închideau cu “…este mai greu decât crezi”.

Freud și Eva, pisici cute din România

Iubim pisicile din mai multe motive. Printre acestea se numără ochi mari, urechile ascuțite și blănița moale. Unii sunt de părere că pisicile au devenit mai drăguțe pe măsură ce au evoluat. Ei au fost de părere că ăsta e modul pisicilor de a ne face să avem mai multă grijă de ele.

Unii proprietari de pisici le-au creat felinelor conturi de Instagram. Un astfel de cont este cel al motanului Freud. Acesta face parte din rasa british shorthair și are peste 16,4 mii de urmăritori pe Instagram. Deși numele lui este străin, Freud trăiește în România și este foarte popular în rândul tinerilor.

Chiar dacă este faimos, încă trăiește cu mama sa. Eva este o pisică la fel de frumoasă ca Freud. Mama și fiul seamănă ca două picături de apă… Cu toate acestea, motanul are o particularitate care îl face special: ochii săi.Pe contul de Instagram stăpânii lor postează poze cu Freud și mama sa în diferite ipostaze. Anul trecut, pisicuțele au fost surprinse în timp ce stăteau în cutie de carton și priveau curios la cameră. xÎn timpul liber, lui Freud îi place să citească și să bea vin… Cel puțin așa a fost fotografiat anul trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *