Local

Poveste cusută cu ață albă! O tânără petrecăreață a chefuit alături de doi frați, iar la final a spus că a fost violată. Cum sună plângerea ajunsă pe masa polițiștilor

Publicat: 21 nov. 2020
O tânără a cerut ajutorul polițiștilor spunând că a fost violată după ce a fost
Tineri în timpul unei petreceri

O tânără din Iași a avut parte de o întâmplare mai ciudată, iar acum polițiștii trebuie să facă lumină. Ea a precizat că a fost în casa unor frați și că a întreținut de mai multe ori relații sexuale cu unul dintre ei, însă a mai spus că a fost violată la un moment dat. Tânăra de 37 de ani a fost abordată la un bar, iar mai apoi a acceptat să meargă la frați acasă, unde a stat câteva zile. Ceva a supărat-o însă, iar mai apoi a depus o plângere pentru viol

O tânără din Iași le-a dat de muncă polițiștilor. Ea a depus o plângere spunând că a fost violată, însă povestea este cusută cu ață albă. În luna octombrie, tânăra în vârstă de 37 de ani se afla la un bar în comuna Dobrovăț. Acolo a fost abordată de doi frați. Cei doi bărbați i-au propus femeii să meargă împreună cu aceasta la domiciliul lor. Femeia a acceptat și a mers la aceștia, unde a stat mai multe zile. La un moment dat a întreținut relații sexuale cu unul dintre bărbați. Din spusele ei, relații sexuale ar fi întreținut de mai multe ori, însă la un moment dat ar fi fost violată. Polițiștii din Iași trebuie să verifice dacă cele spuse de femeie sunt adevărate.

Povestea este cusută cu ață albă. A fost sau nu violată?

Povestea este însă cusută cu ață albă. Cel mai probabil, femeia a avut un conflict cu bărbatul cu care a întreținut relații sexuale și s-a gândit să-i dea o lecție acestuia. Este greu de spus dacă bărbatul va fi tras la răspundere. Femeia nu a putut preciza când a fost violată, iar dacă a trecut mult timp de la contactul sexual, specialiștilor le va fi greu să stabilească dacă femeia a fost sau nu violată. Polițiștii ieșeni fac acum verificări pentru a stabili cum stau lucrurile de fapt. Astfel de cazuri sunt extrem de greu de probat. Totuși, la Iași sunt întâlnite destul de multe cazuri similare. În urmă cu doar câteva zile un individ a fost arestat după ce a violat o copilă de 15 ani.

Cum s-a petrecut grozăvia

O copilă de 15 ani, cu probleme psihice, a fost abuzată ani la rând de un vecin. Deși i-ar fi putut fi bunic, individul în vârstă de 66 de ani a ales să o transforme pe biata copilă într-o sclavă sexuală. Nimeni nu poate spune de câte ori a fost adolescenta forțată să întrețină raporturi sexuale, însă anchetatorii cred că este vorba de zeci de ori. Povestea s-a petrecut în comuna Trifești. Minora, a cărei identitate o vom proteja, este elevă la Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu” din Iași. La Trifești era vecină cu un individ pe nume Alexandru Dascălu. Bărbatul s-a oferit să o ducă atunci când e nevoie la școală, în Iași. Părinții fetei s-au bucurat că vecinul lor face un gest atât de frumos, dar nu s-au gândit că minora cu probleme psihice va deveni sclava sexuală a bărbatului.

Din 2018 până la finalul lunii octombrie a acestui an a durat calvarul

Surse din cadrul anchetei au precizat că pentru minoră calvarul a început în anul 2018, pe când aceasta avea 13 ani. Atunci, Alexandru Dascălu ar fi întreținut relații sexuale cu ea pentru prima dată. Din acel moment și până la sfârșitul lunii octombrie a acestui an, probabil fata a fost abuzată de zeci de ori. Profitând de starea de sănătate a adolescentei și de faptul că aceasta nu se poate apăra, bărbatul a batjocorit-o în casa sa din Trifești, la doi pași de casa părinților fetei. Poate că povestea nu ar fi ieșit la iveală dacă adolescenta nu ar fi ajuns într-un cabinet medical.

Reprezentanții unui cabinet medical au semnalat totul

La sfârșitul lunii octombrie, polițiștii din Iași aveau să fie sesizați de reprezentanții unui cabinet medical despre faptul că un bărbat a însoțit o adolescentă la medic pentru a afla dacă aceasta este însărcinată. Pentru că situația era extrem de ciudată, personalul medical a anunțat poliția. Imediat polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale (SIC) au deschis o anchetă, iar miercuri Alexandru Dascălu a fost arestat preventiv, fiind acuzat de viol în formă continuată. Când a fost ridicat de anchetatori pentru a fi dus la audieri, bărbatul în vârstă de 66 de ani nu a scos o vorbă și a refuzat să dea vreo declarație.

Alexandru Dascălu a fost arestat preventiv pentru viol în formă continuată

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis cererea formulată de anchetatori pe numele lui Alexandru Dascălu.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată pe numele inculpatului Alexandru Dascălu, pentru viol în formă continuată (22 de acte materiale). Dispune arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Respinge ca neîntemeiată cererea de luare a măsurii arestului la domiciliu, formulată de către inculpat”, au afirmat judecătorii.

Decizia nu este definitivă, aceasta fiind deja contestată de către Alexandru Dascălu. Acum, urmează ca instanța superioară să decidă ce se va întâmpla în continuare cu individul acuzat de viol în formă continuată.

Adauga un comentariu