Local

Poveste de dragoste încheiată prost. S-a înarmat cu un ciocan și un cuțit și a făcut praf mașina fostei sale iubite. Tânăra a cerut disperată ajutor

Publicat: 05 nov. 2020
Mașina a fost distrusă cu un ciocan, iar individul pus pe rele avea asupra lui și un cuțit
Mașina distrusă cu ciocanul și polițiștii criminaliști

O poveste de dragoste s-a încheiat prost la Iași. Un tânăr s-a înarmat cu un cuțit și un ciocan și a distrus mașina fostei sale iubite. Incidentul a avut loc în zona CUG, iar tânăra a cărei mașină a fost distrusă a văzut scenele șocante. A cerut ajutorul polițiștilor, iar în scurt timp bărbatul pus pe scandal a fost prins

Scene incredibile la Iași. Un tânăr pus pe scandal a distrus mașina fostei sale iubite. Marți după-amiază, un apel la numărul unic de urgențe avea să anunțe că un individ lovește cu un ciocan o mașină. Un echipaj de poliție locală a ajuns la locul indicat. La scurt timp tânărul a fost identificat și dat pe mâna polițiștilor de la Secția 6. Proprietara mașinii a cerut ajutor. Tot ea le-a spus polițiștilor că fostul său iubit, pe nume Cezar Radu Mihăilă, i-a distrus mașina din senin.

„Polițiștii din cadrul Serviciului 6 Ordine Publică au fost dirijați la o sesizare făcută prin 112 prin care o persoană de gen feminin reclama faptul că fostul iubit i-a distrus cu un ciocan autoturismul proprietate personală. Reclamanta a precizat că există un ordin de protecție pe numele fostului iubit. În urma descrierii sumare efectuate de reclamantă, patrula de polițiști locali a depistat agresorul care avea asupra sa un ciocan și un cuțit”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Scandalagiul a fost internat la Institutul de Psihiarie „Socola”

Cezar Radu Mihăilă are 27 de ani, iar fosta sa iubită 26. Tânărul a fost internat de oamenii legii la Institutul de Psihiatrie „Socola”. În urma anchetei pe care polițiștii au desfășurat-o, s-a ajuns la concluzia că tânărul ar putea avea ceva probleme psihice. De asemenea, există câteva indicii care spun că individul ar fi consumat droguri. Chiar tatăl său a cerut un ordin de protecție, spunând că se simte amenințat. Tânărul se pare că a devenit de multe ori periculos, iar asta i-a determinat pe apropiații săi să ceară ajutorul autorităților. Rămâne însă de văzut ce măsuri vor fi luate împotriva acestuia.

Ordin de protecție, emis la cererea tatălui acestuia

În urmă cu aproximativ două săptămâni, judecătorii ieșeni au emis un ordin de protecție împotriva lui Cezar Radu Mihăilă.

„Instanța admite în parte cererea de instituire a unui ordin de protecție, cerere formulată și precizată de reclamantul I.M. în contradictoriu cu pârâtul Cezar Radu Mihăilă. Dispune, pentru 6 luni, obligarea pârâtului să păstreze o distanță minimă de 50 de metri față de reclamant, față de reședința acestuia din municipiul Iași și față de locul de muncă al reclamantului. Executorie fără somație și fără trecerea vreunui termen”, au precizat magistrații din cadrul Judecătoriei Iași.

Cezar Radu Mihăilă, chemat în judecată de propriul tată

Prin cererea înregistrată pe rolul instanței pe 13 octombrie 2020, reclamantul I.M. a solicitat în contradictoriu cu Cezar Radu Mihăilă emiterea unui ordin de protecție.

„Pârâtul este fiul meu. Prin comportamentul său extrem de violent fizic și psihic îmi pune în pericol viața, integritatea fizică și psihică, creând o stare de pericol permanentă”, a precizat I.M. în fața magistraților ieșeni.

Acesta a adăugat că fiul său este un consumator înrăit de droguri. La rândul său, Cezar Radu Mihăilă nu a formulat întâmpinare și nu a propus probe. În schimb, o martoră a precizat că individul a sărit la bătaie la tatăl său și la soția acestuia, dar și la fratele său, le-a adresat injurii, amenințări cu moartea și a distrus bunuri.

Comentarii
  • La Maternitatea Elena Doamna din Iasi directorasul Martinescu si cu lidera Buzea au luat banii de la masti si tichetele de vacanta .Ar fi bine un control de la Anaf sa se vada si contractele pe aprilie , mai , iunie . Doamna lidera de sindicat merge in concediu primavara in Italia , cand vine vara merge in Spania si in toamna merge 2 saptamani si in Grecia . Angajatii isi cumpara masti din banii lor si echipament de lucru .

  • Unu: care vreti niste saci de gunoi ? Ca trebuie sa fac planu’.
    Doi: bai da’ prost baietu’ ista din poveste. Radu nostru ciampion cand a suferit din amor a lasat masina fetei in pace. A pus mana pe puscoci si si-a paradit masina lui, o singura gaurica sus, perfect rotunda si cu bavuri evantai. Vedeti ce bun e un ful metal geachet ? Aaaaa, ce mizerie a facut inauntru de a trebuit schimbat scaune, tapiterie, presuri, asta nu mai conteaza. Nici pentru el n-a mai contat.
    P.S. Masina fetei nu era rosie. A lui era. Rosu defilare se cheama culoarea. Ce a facut la ea ? Hihi, tot ce s-a putut. Ca-n viata.

  • Referitor la articol pana nu scoate Tatăl băiatului curva din firma la asta se va ajunge și cand va ieși de la socola…deși merita un cuțit în gat foarte bine ca s-a abtinut si doar masina i-a aranjat-o chiar daca prostul de tacsu a 2 a zi a facut o de noua…poate îl suge golanca bine pe batran

Adauga un comentariu