Local

Un tânăr teribilist a distrus o maşină de poliţie azi noapte în Tudor Vladimirescu, iar mai apoi a sărit la bătaie la un poliţist (Exclusiv)

Publicat: 14 iun. 2020
a distrus o mașină de poliție și a sărit la bătaie la un polițist
A distrus o mașină de poliție, la Iași

Un tânăr teribilist a distrus o maşină de poliţie la Iaşi. În noaptea de sâmbătă spre duminică, un tânăr a intrat în coliziune cu autospeciala de poliţie în cartierul Tudor Vladimirescu din Iaşi.

Un tânăr teribilist a distrus o maşină de poliție la Iași

Un tânăr teribilist a distrus o maşină de poliţie. Duminică, 14 iunie 2020, un bărbat a intrat în coliziune cu propriul autoturism într-o maşină de poliţie. Mai apoi, tânărul a sărit la bătaie la unul dintre oamenii legii, iscându-se un scandal de mari proporţii.

Revenim cu detalii!

Accident rutier mortal la Iași

În această noapte, în zona de tranziție dintre județele Iași și Neamț, a avut loc un alt accident rutier mortal. Un tânăr care se afla la volanul unui autoturism marca BMW a pierdut controlul volanului și a intrat în plin într-un copac. Impactul a fost atât de puternic încât motorul a fost aruncat la o distanță considerabilă față de autoturism. Din păcate, pentru tânăr nu s-a mai putut face nimic, impactul fiindu-i fatal. Cel mai probabil accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive.

Viteza excesivă spulberă vieți! Autoritățile ieșene s-au confruntat cu numeroase accidente rutiere mortale

Accident rutier mortal petrecut la Iași, în comuna ieșeană Scobinți este de-a dreptul incredibil. Un tânăr care gonea nebunește la volanul unui BMW a intrat în plin într-un alt autoturism BMW, condus de un prieten alături de care a copilărit. Florin Ungureanu are 20 de ani și este din comuna Ceplenița. În noaptea de miercuri spre joi (20-21 mai a.c.), în jurul orei 1:20, a călcat mult prea mult pedala de accelerație și a intrat în plin în BMW-ul pe care îl conducea Mihai Ignat. În zona respectivă, unde s-a produs accidentul, drumul este drept, fără curbe. Noaptea circulă puține autoturisme în zonă, de aceea Ungureanu a putut goni cu o asemenea viteză.

Cum s-a întâmplat accidentul mortal din comuna ieșeană Scobinți

Florin Ungureanu se deplasa în aceeași direcție de mers cu cea a lui Mihai Ignat. Ungureanu se afla în spatele lui Ignat când acesta a virat la stânga, regulamentar. Din cauza vitezei l-a izbit în lateral, în plin, iar impactul a fost devastator. Șoferul vinovat, adică Ungureanu, se afla în mașină cu încă o persoană, însă după accident aceasta a plecat, până la sosirea echipajelor de prim-ajutor. Mihai Ignat a rămas însă în autoturism inconștient, alături de două tinere de 19 ani.

Ca prin minune, fetele au scăpat cu viață. Imediat mai multe echipaje medicale au ajuns la fața locului și le-au acordat victimelor primul ajutor. Mihai Ignat se afla în stare gravă și a pierdut o cantitate importantă de sânge. Medicii au început manevrele de resuscitare și au continuat până la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iași. La scurt timp însă, inima tânărului a încetat să mai bată.

Cele două tinere au scăpat ca prin minune din accidentul mortal

În autoturismul marca BMW condus de Mihai Ignat se aflau două tinere, ambele de 19 ani. Sânziana B. și Evelina C. au scăpat ca prin minune cu viață în urma impactului. Mihai Ignat nu a mai avut nicio șansă pentru că impactul a fost în lateral. Practic, a fost strivit.

„Aseară, în jurul orei 1:20, am fost sesizați cu privire la faptul că pe DE 58 a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că un tânăr de 21 de ani, din comuna Ceplenița, în timp ce conducea un autoturism, pe DE 58, în comuna Scobinți, aflându-se în zona de acțiune a indicatorului „depășirea interzisă”, s-ar fi angajat în depășirea unui alt autoturism al cărui conducător auto ar fi virat stânga, intrând astfel în coliziune.

În urma impactului, 4 persoane au fost rănite, ulterior fiind declarat decesul unuia dintre victime, cea în vârstă de 27 de ani. Conducătorul primului autoturism a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar ambilor conducători auto le-au fost prelevate mostre biologice de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, iar cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Comentarii
  • Niste kkatzi care traiesc degeaba pe fata pamantului! mamele lor mai bine se kkau decat faceau astfel de diarii, de retardati!

Adauga un comentariu