International

Povestea șocantă a Cristinei, românca ucisă în propria casă. Principalii suspecți sunt chiar apropiații săi!

Publicat: 26 iun. 2022
Românca din Italia a fost găsită de polițiști în bucătăria apartamentului său, de pe strada Carlo Orgiero din Orașul Genova

Cristina a fost găsită fără suflare chiar în apartamentul său din Italia. Românca de 48 de ani era stabilită de mai mulți ani în orașul Genova, alături de soțul său și de o prietenă. Potrivit anchetatorilor, au fost găsite urme de violență pe corpul său.

Românca din Italia a fost găsită de polițiști în bucătăria apartamentului său, de pe strada Carlo Orgiero din Orașul Genova. Autoritățile au demarat deja o anchetă pentru a stabili cu exactitate care au fost circumstanțele în care a fost ucisă Cristina. Primele dovezi demonstrează faptul că ar fi mai degrabă vorba despre o crimă decât despre un accident domestic.

Pe trupul neînsuflețit al femeii, au fost găsite urme de lovituri și vânătăi care arată că a suferit o moarte violentă. Corelat cu faptul că soțul său a fost anchetat în urmă cu trei ani pentru violență domestică, oamenii legii iau în calcul posibilitatea ca el să fie principalul suspect.

Cine a ucis-o pe Cristina? Suspecții, chemați la audieri

Anchetatorii au, până la acest moment, doi suspecți. Primul este soțul care era violent. Bărbatul a fost deja audiat și urmează să se demonstreze dacă se face vinovat de moarte româncei plecate în Italia.

Cel de-al doilea suspect este femeia cu care Cristina și soțul său împărțeau apartamentul. Femeia a fost dusă la audieri, după ce urmele de pe corpul româncei arată că a fost împinsă puternic cu capul de mobilier.

Potrivit vecinilor decedatei, înainte de momentul morții Cristinei, a avut loc o ceartă puternică în apartament, motiv pentru care au și chemat poliția. Când oamenii legii au ajuns la adresa victimei, aceasta era deja fără suflare. Medicii i-au constatat decesul.
Adauga un comentariu