WoW!

Povestea trista a fetei care isi astepta parintii sa se intoarca de la munca

Publicat: 28 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Povestea trista a fetei care isi astepta parintii sa se intoarca de la munca

O poveste trista s-a viralizat pe retelele de socializare! Ana-Maria este o fetita de 12 ani din Piatra Neamt data disparuta si cautata de politisti, dar si de cativa voluntari. Acestia au rascolit tot orasul pentru a da de fetita care nu s-a mai intprs acasa, de la scoala.

O fetita si-a asteptat toata noapte parintii in fata usii
Ana-Maria Moldoveanu a iesit de la scoala la ora 13:00, insa nu a mai ajuns la locuinta femeii care avea grija de ea. Locuia de ceva vreme cu aceasta femeie in care parintii sai au avut incredere s-o lase cat timp ei lucrau in Anglia, pentru a strange bani pentru o casa.

Femeia respectiva a vazut ca fata de 12 ani nu s-a intors acasa si a mers de urgenta la politie, unde a dat-o disparuta. Oamenii legii au inceput s-o caute prin tot orasul. Cautarile au durat toata noaptea, insa o veste buna a venit in aceasta dimineata. Fata a fost gasita.

Fata auzise ca parintii ei se intorc din strainatate
Ana-Maria auzise ca parintii ei se intorc in tara si a fugit imediat la ultimul loc unde au fost inpreuna, la un apartament unde au locuit cu chirie, inainte ca parintii ei sa plece in strainatate. Planurile s-au schimbat insa iar parintii ei nu au mai venit in tara.

Fata insa nu a stiut ca parintii sai nu vor mai veni acasa, asa ca i-a tot asteptat. S-a asezat pe o scara si a privit spre usa scarii de bloc. Parintii ei nu si-au facut aparitia, insa fata nu a renuntat. S-a facut tarziu, iar copila a adormit pe treptele reci ale scarii.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Neamt, in aceasta dimineata, in jurul orei 7:00, politistii din cadrul Politiei municipiului Piatra-Neamt au fost sesizati de catre o tanara de 29 de ani cu privire la faptul ca, in scara unui bloc din municipiul Piatra-Neamt, a vazut-o pe minora Ana-Maria Moldoveanu, care a fost data disparuta in seara precedenta si al carei caz a fost mediatizat cu sprijinul mass-media. Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Neamt (DGASPC) s-a autoseziat in acest caz.

Adauga un comentariu