Cancan

Poze inedite cu Antonia – Cum arăta focoasa cântăreață în tinereţe

Publicat: 16 iul. 2021
Antonia cu parul coafat, a postat pe internet mai multe poze din tinerete
Antonia a fost căsătorită cu un italian, iar acum are o relație de peste 10 ani cu cântărețtul Alex Velea

Antonia este o cântăreaţă foarte cunoscută de la noi din ţară. Actuala partenera de viaţă a lui Alex Velea este idolul multor femei. Arată foarte bine, are o familie frumoasă şi o voce excepţională. De altfel, bruneta a şi participat la multe concursuri de frumuseţe în Statele Unite ale Americii. Iată câteva poze cu Antonia din tinereţe, în galeria foto.

S-a născut în România, iar după puţin timp s-a mutat cu mama ei şi cu tatăl vitreg în statul american Utah. Acolo, mama a aderat la religia mormonă, fiind căsătorită cu un român, care era şi el mormon. Primul job al Antoniei a fost acela de baby-sitter în cartierul unde locuia.

Cum arăta Antonia în tinereţe – Poze date publicităţii

Numele de scenă este Antonia. În certificatul de naştere însă e trecută Antonia Clara Iacobescu. S-a născut pe 12 aprilie 1989 şi are 32 de ani. Recent, ea a dezvăluit mai multe poze din tinereţe. Din câte se pare, făcea furori încă înainte de a-l cunoaşte pe Alex Velea. Şi chiar şi în America devenise celebră. La un moment dat şi-a lansat propria linie de modă, în parteneriat cu Ford Models. Mai mult, a apărut în videoclipurile unor rapperi celebri şi a avut câteva şedinţe foto unde era îmbrăcată sumar.
Iniţial a fost căsătorită cu un italian, cu care are şi o fetiţă. La acea vreme, divorţul lor a fost subiect pentru prima pagină a presei de scandal. De ce? Pentru că, în timp ce abia divorţul era intentat în tribunal, ea începuse deja relaţia cu Alex Velea. Nimeni nu le dădea vreo şansă. Şi iată totuşi că au mai bine de 10 ani de când sunt împreună şi doi băieţi frumoşi şi drăgălaşi.

Secretul relaţiei cu Alex Velea

Fanii se întreabă, probabil, cum rezistă relaţia lor după atâţia ani şi atâtea articole de cancan. Cântăreaţa susţine că ei sunt la fel ca la începutul relaţiei şi că îşi dedică timp reciproc, chiar dacă au şi copii.

„Neapărat trebuie să te duci în vacanţe doar tu cu soţul, când ai copii!”, spunea Antonia într-o emisiune televizată, în urmă cu ceva timp.

”Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut împreună, relaxare. Acesta este un plus în relația noastră, faptul că avem o chimie sexuală extraordinară”, a mai adăugat artista.

De altfel, cei doi au participat şi la unele emisiuni, printre care şi Chefi la cuţite.

Carieră în televiziune pentru Alex Velea

Alex Velea a încercat o carieră în televiziune, dar pentru scurt timp. A fost, timp de câteva luni, co-prezentator la emisiunea Acces Direct, de pe Antena 1, moderată pe atunci de Simona Gherghe. Mai apoi, după ce Simona Gherghe a intrat în concediu de maternitate, de emisiune s-a ocupat și încă se ocupă Mirela Vaida. Motivul întreruperii colaborării lui Alex Velea cu trustul Intact a fost, se pare, programul foarte încărcat al cântăreţului.

„După cum puteţi vedea, sunt singură astăzi şi aşa voi fi şi de acum încolo şi chiar cu acest lucru vreau să încep emisiunea şi noul sezon. Să-i mulţumesc, în primul rând, lui Alex Velea pentru sezonul trecut, pentru faptul că a fost un coleg minunat. Alex, ştiţi cu toţii, are o carieră de mare succes în muzică şi cred că e destul de dificil să fii foarte bun acolo şi să vii şi la un program zilnic de două ore. E destul de complicat, aşa că a ales să meargă mai departe cu proiectele lui muzicale, mai ales că ştiu de la el că pregăteşte ceva foarte tare. Aşadar, mulţumim, Alex Velea şi multă baftă pe viitor“, anunţase Simona Gherghe la începutul anului 2019.

Adauga un comentariu