Cancan

Mirela Vaida își face operație estetică. Ce vrea să modifice la fața ei

Publicat: 07 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mirela Vaida își face operație estetică. Ce vrea să modifice la fața ei
Mirela Vaida își va face o rinoplastie pentru îndreptarea nasului

Mirela Vaida a decis să apeleze la medicul estetician pentru o operație pe care și-o dorește. Prezentatoarea Acces Direct a trecut la fapte, și-a făcut deja programarea la operație și a pus la punct toate detaliile împreună cu medicul care se va ocupa de intervenție. Vaida își va face rinoplastie.

Mirela Vaida își face rinoplastie

Prezentatoarea TV își va opera nasul. Este o intervenție pe care a mai făcut-o în urmă cu douăzeci de ani, pentru că s-a născut cu deviație de sept și era nevoie să această operație. Din nefericire, acea intervenție nu a fost cu succes, iar ulterior, Mirela Vaida nu a mai repetat experiența, de teama altui eșec.

„Cred ca știți ce nas strâmb am, din naștere! M-am născut cu o deviație de sept! Am încercat să o repar, prin operație cu «dalta si ciocanul», în urmă cu vreo 17 ani! A ieșit și mai strâmb! Și uite așa, mi-a fost frică să mai încerc”, a spus Mirela Vaida pe Instagram.

Va avea un nas drept ca la 20 de ani

Vedeta de televiziune a postat pe Instagram o poză în care apare alături de medicul estetician care îi va opera nasul. Mirela a spus că va face o rinoplastie ultrasonică, care este o abordare mult mai puțin traumatică decât rinoplastia clasică. Vedeta a spus că va avea nevoie de timp pentru recuperare, dar la final va apărea cu un nas drept și cârn ca la 20 de ani.

„Fără durere, fără vânătai, fără tampoane și comprese în nas, respirație pe nas imediat de la trezirea din operație, recuperare rapidă, proporții naturale și armonioase = Rinoplastia Naturală Ultrasonică! Pe mine m-a convins! Îmi trebuie doar timp pentru recuperare! Dar să vă țineți bine când voi apărea cu un nas drept și cârn, ca la 20 de ani!”, a scris Mirela pe Instagram.

Mirela Vaida a trecut printr-o experiență traumatizantă, în urmă cu câteva luni când o femeie a dat buza în platoul emisiunii Acces Direct și a aruncat cu un bolovan spre prezentatoare. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă Mirela rămas traumatizată de acest incident greu de descris în cuvinte.

Tags:
Adauga un comentariu