Magazin

Pregătești o întâlnire cu prietenii la tine acasă? 5 BĂUTURI perfecte pentru o seară de distracție

Publicat: 29 aug. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Pregătești o întâlnire cu prietenii la tine acasă 5 BĂUTURI perfecte pentru o seară de distracție

Atunci când ieșirile în oraș sunt puse pe pauză, distracția își poate găsi locul la tine acasă. Cu câțiva prieteni buni alături, serile de weekend pot fi minunate. Însă cu ce ar trebui să îi servești pentru a condimenta buna dispoziție? 

Află din rândurile următoare câteva recomandări de băuturi ce pot fi servite de tine și prietenii tăi dacă vă adunați la o șuetă de apartament.

Ce băuturi interesante le poți oferi prietenilor tăi la o seară de distracție?

1. Sucuri naturale cu Prosecco sau… Mimosa

Distracția cu prietenii se poate desfășura la tine acasă, în companie plăcută și cu băuturi alese la discreție. Dacă acesta este planul tău, ar trebui să te apuci de treabă și de… cumpărături. Cu câteva fructe poți face sucuri naturale proaspete, ce pot fi servite cu câțiva mililitri de Prosecco. Mimosa, așa cum este denumită această băutură, este preferată de tinerii de peste 18 ani, activi din punct de vedere social și la curent cu mișcările potrivite vârstei lor. Distracția poate începe cu un pahar de Mimosa făcut la tine acasă, în doar câțiva pași simpli.

2. Cidru revigorant

Dacă ai cuburi de gheață la congelator și vrei să îți impresionezi prietenii cu o băutură de calitate care nu dă bătăi de cap, atunci cidrul este cel mai potrivit. Fabricat în special din mere, cidrul este o băutură gustoasă, cu un grad mic de alcool și care se servești într-un pahar cu multe cuburi de gheață, suc de limetă și chiar câteva felii de portocale. 

O asemenea băutură este potrivită pentru serile toride de vară, însă nu este interzisă în anotimpul răcoros. Dacă nu ai băut până acum cidru, poate este momentul oportun să descoperi pe Auchan.ro o gamă variată de astfel de băuturi.

3. Șampanie de calitate

Șampania este una dintre cele mai încântătoare băuturi fine din câte există. Este adesea asociată cu luxul și extravaganța, însă se poate preta și serilor de distracție cu prietenii. 

Poți ieși un pic din zona clasică de confort, cu bere la sticlă și alege o șampanie de calitate cu care să îți impresionezi amicii atunci când îți pășesc pragul casei. În plus, lucrurile se pot dezmorți relativ ușor cu un pahar de șampanie de calitate deosebită.

4. Un vin bun

Se spune că vinul dă drumul poveștilor și că deschide apetitul de vorbă chiar și celor mai timizi dintre prieteni. Bineînțeles că nu din acest motiv vrei să îți servești amicii cu un pahar bun de vin la o seară de distracție. Însă poți opta pentru această băutură dacă și cunoști câte ceva despre vin și dacă sunt printre voi amici care preferă acest tip de licoare.

5. Un whisky de calitate

Atunci când seara “strigă” după distracție este musai să îți inviți prietenii la un pahar bun de whisky. Licoarea aceasta este perfectă pentru socializarea cu amicii și oferă, ca de fiecare dată, bună dispoziția necesară și deschide mai repede căile de comunicare, dacă este consumată responsabil.

În concluzie, dacă vrei să ai parte de o seară de neuitat cu prietenii, mâncarea și băutura bună vor da startul distracției și o vor întreține. Poți pune pe lista de meniu aceste 5 licori deosebite, dacă vrei să lași o impresie bună și să îți tratezi amicii așa cum trebuie.

Sursă foto: Pexels.com.

Comentarii
Adauga un comentariu